Jukola-testløp del 1 (30/05/2018)
Category: Konkurranse
Map/area: Fremo Nord
Organiser: NTNUI
Country: Norge
Discipline: Fellesstart, natt (skumring)
Distance: 4.22 km
Time: 21:58
Average HR: 163
Maximum HR: 171
Jukola-testløp med NTNUI. Fellesstart og start såpass sent at det ihvertfall var litt mørkt i de tetteste partiene. Planen før start var å prøve å få til god stafettløping. Være på hele veien og være offensiv teknisk, men samtidig utnytte de andre ryggene der hvor det er mulig. I tillegg legge gode planer for strekkene (noe jeg har vært litt dårlig på i det siste...) og bruke kompasset skikkelig.

S-1: Så fort at dette var et strekk med veigamp, så prøvde å legge meg langt frem i feltet og trøkke på. Mange som dro av veien tidligere, men stolte på meg selv og gjorde som planlagt. God og sikker start!
1-2: God retning i starten, men ble usikker da jeg nærmet meg posten. Begynte å følge etter Hansi en liten stund. Skjønte vi var feil da jeg så traktorslepet, og dro tilbake til posten.
2-3: Lå i rygg på Elias ut til veien. Hadde et godt bilde av postringen, så traff den bra.
3-4: Grei kurs. Kom ørlite til venstre, men fikk øye på posten.
4-5: Glemte kursen litt og fulgte bare søkket, kom derfor for langt til høyre. Skjønte det heldigvis fort.
5-6: Bra! Utnyttet slepet og fikk en sikker inngang.
6-7: Grei kurs i starten, men glemte kompasset litt etterhvert og skjena ut. Fikk øye på hogstfeltet og skjønte jeg skulle lenger østover. Ser nå i ettertid at det ville vært bedre å utnyttet det gule søkket for å få en sikrere inngang til posten.
7-8: Løp etter Olai som hadde en annen gaflingspost på veien. Han dro etterhvert litt mye ut mot høyre, så stolte på egen kurs og traff posten bra. Grop og høyde i forkant av posten var veldig tydelig.
8-9: Tenkte å utnytte stien for å få en sikker inngang. Kom aldri helt ut på stien, men fant en ok trasé likevel.
9-11: Enkelt herfra og inn.
Show comments (0)
 
Jukola-testløp del 1 (30/05/2018) Jukola-testløp del 1 (30/05/2018)