Stafettøkt Torsnes (03/04/2018)
Category: Trening
Map/area: Torsnes
Country: Norge
Distance: 5.78 km
Time: 37:41
Gammel stafettøkt på Torsnes som fortsatt hadde merkebånd ute. Løp løypa alene som hardøkt. Prøvde å ha fokus på å planlegge strekkene bra og ha et godt bilde av postringen.

S-1: Traff først på hjørnet av det åpne området, deretter steinen oppi lia. Derfra var posten grei.
1-2: Var nøye med kompasskursen ut av post. Var ikke så mye detaljer å lese på første del av strekket, men fikk taket på steinene før jeg gikk inn i grønten. Fulgte ryggen opp og traff posten greit.
2-3: Passerte under skrenten ut av post og dro deretter opp på ryggen. Fulgte så ryggen nedover og hadde kontroll på steinen og skrenten før posten.
3-4: Litt skjev kurs ut av post, men leste meg inn etter å ha passert de to små kollene. Litt smånølende inn i post, men ikke helt krise.
4-5: Fulgte skrentrekka ned mot stranda, og fikk taket på skrenten og det store søkket før posten. Bra gjennomført!
5-6: Havnet litt til høyre for streken, men synes det var greit. Skjønte at jeg måtte lenger opp da strendene var litt vel nærme. Litt nølende inn mot posten da det var få detaljer å lese på, men mener jeg fikk med meg høydepunktet i søkket.
6-7: Få detaljer så her gjaldt det å bruke kompasset. Grøntområdet med steinene rett før posten var veldig tydelig, så da var posten grei.
7-8: Dagens dårligste strekk. Bestemte meg tidlig for å ta posten fra venstre side av stuprekka, men var for sløv med kompasskursen og lå hele veien litt til høyre for streken. Skjønte jeg lå for langt til høyre da jeg traff på hytta nede i dalen, men klarte likevel ikke å rette opp kursen. Gjorde strengt talt en parallellfeil hvor jeg trodde jeg passerte de steinene som ligger lengre nord (rett under streken). Måtte derfor løpe langt langs stuprekka og slet med å komme meg ned. Tror i ettertid at det kanskje hadde vært lurt å passert stuprekka på høyre side isteden.
8-9: Dro ned på det åpne området og fulgte den utydelige stien oppover. Hadde egentlig tenkt til å dra opp søkket ved stupet, men glemte meg bort og måtte finne på en reserveløsning over høyden. Løp bra fra stien og inn til post, fikk med meg skrentrekka og myra på veien.
9-10: Greit gjennomført. Var nøye med kursen og fikk med meg stien, steinen og den store kollen rett før posten.
10-11: Var nøye med kursen, og fikk med meg de to toppene på veien.
11-M: Kurs, så det gule området på god avstand.

Synes det var ganske bra teknisk idag, med unntak av 7-8 og 8-9 hvor jeg ikke klarte å gjennomføre helt som planlagt. Fysisk var det ok første del, men følte meg ganske sliten og daff siste del. Mulig at jeg hadde noe sykdom i kroppen, følte meg ikke helt bra etter økta.
Show comments (0)
 
Stafettøkt Torsnes (03/04/2018) Stafettøkt Torsnes (03/04/2018)