Arquivo digital de mapas de orientação de Knut Mathisen
|
Log in
Todos utilizadores
|
Língua:
Português
Česky
Dansk
Deutsch
Eesti
English
Español
Français
Italiano
Magyar
Norsk
Português
Svenska
|
DOMA 3.0.10
Mostrar escolhas de percursos
Esconder escolhas de percursos
|
Mostrar mapa geral
Esconder mapa geral
|
KML
|
Voltar
<< Blodslitet (13-10-2012)
|
Vinter-Jukola 2 (14-11-2012) >>
Skiensmila (28-10-2012)
Categoria:
Competition
Mapa/Área:
Solvika/Holmefjell
Organisação:
Skien OK
País:
Norway
Disciplina:
Langdistanse, fellesstart
Resultados
Distância:
11.77 km
Tempo:
99:28
Fellesstart med et brukbart felt, valgte stien et stykke mot første, det gjorde de to beste løperne i feltet også Anders Nordberg og Gisle Nysæther (gr 1). Vi tre fikk klar luke allerde på første post foran sterke løpere som Dag Steinar Ragvin, Frode Nysæther og Paul Martin Remme (gr 2). Og enda lenger foran øvrige sterek løpere over 50, Harald Hovi, Arve Glittum og Lars Fremstad. Må slippe til andre og taper tid til tredje, blir her passert av gr 2. Tar igjen gr 2 til femte og leder på disse fram til 8. post. Blir passert av FN til niende (alle vi har vestre diamant først), orienterer her mot 10 post. Strekket til 10 går bra, men orienterer så til 14. (9. på AN sitt kart). Blir mismodig og defensiv av dette med treffer PMR som har gjort samme tabbe. Omsider oppe igjen ved diamantpost 6/11 er vi rett bak HH og litt foran AG/LF. Etter 12. post tar vi igjen HH, og han har da løpt forbi 12. post og blir med oss gått nedover lia mot 13. Tror det kom nonegloser når han omsider skjønte at vi andre (for lengst) hadde stemplet. Leder an foran AG/LF og PMR til 14. og 15. og videre, men til 16. går det gæert i et forferdelig tynningshogstområde. LF/PMR blir med på min bom, men AG går riktig og har klar luke ved 15. (møter han i lia opp til posten, AG løper høyre til siste post). Prøver rett-på veivalget til siste, men i første del fram til lysløypa er det også her tynningshogst.
Mostrar comentários
Esconder comentários
(
0
)
Criar novo comentário
Nome:
Email:
Guardar