Knut Valstads Minneløp 2014 (10/05/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Oslo Skullerudåsen - Nøklevann skole
Organiser: Oppsal OL - http://www.oppsal.com/
Country: Norge
Discipline: Orientering
Distance: 4.26 km
Time: 38:10
Average HR: 168
Maximum HR: 184
Mye bra i dagens løp, men jeg misser 2 veivalg/gjennomføringer.

(2) Til 2 burde jeg gått slik som det gule strekket viser på kartet. Jeg gjetter på at dette men god gjennomføring er 30-45sek raskere enn det jeg tok. Bommet ikke på gjennomføring men burde som sagt ikke valgt den trasen jeg gjorde.

Som en kommentar til postplasseringen - hvorfor legger ikke løypelegger posten på skrenten Nord-Øst, slik jeg ser det 1) klar fordel for strekket får nå både et høyre og et venstre alternativ. Slik posten lå var det egentlig opplagt med høyre. 2) Hvorfor lar man løperne ta denne høyden i en B-klasse, burde unngå slik "ekstreme (ja det oppleves slik for meg selv om jeg trener 5-6 ganger i uka) opp og ned løpinger.

(3) Til post 3 var planen og løpe slik gulmarkering viser, men jeg klart "utrolig" nok og løpe rett nord på stien, når jeg skjønte dette så følte jeg at jeg måtte forandre planen og løpe stilen rundt venstre, men når jeg ikke klarte og gjennomføre dette heller er det klart at strekket koster mye tid. Burde løpt helt til stidele og holdt høyden i skrålia og falt en kurve ned ved skrent, bare tull og løpe opp og ned slik jeg gjorde. Anslår tidstapet til - 1-1.30min.

(4) Klarer heller ikke her og gjennomføre bra nok. Sklir for langt Nord, antar tidstap til ca 1min. Burde klart å runde mer rundt før.

(5) Løper litt nølende inn i 5 posten, selv siste delen. Hadde ikke nok kontroll i forkant hvordan ting skulle se ut.

(6-M) Men så var det mer god og okey gjennomføringer, var vel kanskje fordi jeg nå opplevde løypa som lettere? Jeg tar igjen konkurrent Fredrik Færden mellom 8-9 og klipper før han på 10. Ser Kjetil etter stempling på 10 så jeg skjønner at jeg er foran han, han startet 1min før meg. Og ser Bjørn N i det jeg stempler på 12. Siden ingen av de andre konkurrentene gjennomførte bedre så ble det en kanskje litt heldig seier, på tross av, høy km/t. Men det var kuppert og vanskelig så derfor ble det godt over 11min/km..

På skalaen min var dette løpet sånn ca. 8. Trekker selvsagt ned det, jeg gjør 2-3-4 og 5. Men siden det andre var mye bra ender jeg på en 8.
Show comments (0)
 
Knut Valstads Minneløp 2014  (10/05/2014) Knut Valstads Minneløp 2014  (10/05/2014)