Røverkollen by Night (10/11/2009)
Category: Competition
Map/area: Ravnkollen
Organiser: Lillomarka
Distance: 5.51 km
Time: 41:54
Average HR: 161
Maximum HR: 175
Stoppet opp 15m over 1 post pga en gutte-hytte som ikke stod på kartet, dvs samme detalj-type som på posten. Tapte 1:10.

2 post var ok, men til 3 gikk jeg fast i stupene, og klatret rett opp alt for langt nord. Bommet derfor også på postdetaljen. Totalt ca 1 min?

4 post startet bra, men dro rett på utsiden av posten, og brukte 1 min på å finne den.

Tilbake til 5 og videre til 6 gikk veldig bra, liten sving på 7, bra til 8, 9 og 10.

På 11 post holdt jeg meg fast i ett lite tre på vei inn mot posten, glapp taket i treet, og da det spratt tilbake tok det med seg brikken min. Den forsvant flere meter avgårde og landet med den oransje siden opp, sammen med en masse høstløv. Jeg holdt på å gi opp å finne den igjen, spurte også de andre løperne som kom forbi om å hjelpe meg, men ingen hadde tid. Etter 2:30 fant jeg den endelig og kunne løpe videre.

På 12 post leste jeg at kartet sa at myren øst for posten var passerbar, og det var den jo, men bekkene (det var to, ikke en) var 6-8 meter brede og nesten en meter dype. Tapte i tillegg ett minutt på å lete etter posten, slik at det nok hadde vært to min raskere å løpe veien på nordsiden av trikken og under tunnelen og rett mot posten.

Sluttiden ble alt for dårlig. :-(
Show comments (0)
 
Røverkollen by Night (10/11/2009)