Zeit: 26:04
Durchschnittspuls: 167
Maximalpuls: 181
153 deltagere i H50, jeg ble nr 13:

Bra til 1 post, men så tapte jeg 50 sekunder inn mot og ut fra 2 post etter at jeg krasjet med en furu-gren og fikk slått fra hverandre O-brillene. Jeg måtte snu og finne igjen glasset som hadde falt ut og få satt det inn igjen, og også få på nesebøylen igjen.

Til 4 post løp jeg rett på, men burde nok ha tatt en bue ridt til høyre for å unngå blokkfeltet opp mot kollen og noe kratt på toppen. Tapte 10-15 sek.

5 post var bra, men så gjorde jeg en parallel-feil mot 6: Jeg trodde at jeg krysset stien lenger vest og at det store stupet var til høyre for meg. Jeg tok meg inn på en annen post i ett søkk NØ for posten, men tapte 1:20 her.

Bommet også på 7 post, men det var delvis pga en kartfeil: Postsøkket lå i ren N-S retning, og ikke mot SØ som kartet viser, slik at jeg løp forbi åpningen på søkket uten å se posten. Ca 45-50 sek.

Resten av løpet gikk bra bortsett fra at jeg løp noen meter for langt langs kraftlinjen på vei til nest siste post.

Uten brille-problemet vill jeg vært likt med Sören Jonsson på 7 plass, men selv helt uten bom ville jeg vært nesten ett minutt bak vinneren, og han har bommet ett minutt på 5 post, så han har løpt meget raskt!