BSK by Night - Sandbakken (08/11/2012)
Category: Competition
Map/area: Sandbakken Syd
Organiser: Bækkelaget
Distance: 5.17 km
Time: 53:01
Average HR: 158
Maximum HR: 171
Merkbart sliten i bena etter nattløpet på Bygdøy dagen før, men ganske OK orientering:

Til 1 post var jeg helt sikker på at det måtte lønne seg å løpe så mye som mulig av stigningen på sti, dro startfeltet oppover og var nr 2 eller 3 på posten (strekktidene er fra nulling, ikke start).

Var rett bak Jo Inge til 2 post og ledet på 3 og 4, men så gjorde jeg en liten sving inn i midtposten (var nede på myra) og tapte 10-15 sek på 5 post.

Ut på den andre sommerfuglvingen begynte jeg å merke at formen ikke var helt på topp, men postene gikk fint.

Til post 9 dro lederklynga mere rett på, jeg ville prøve å spare litt høyde, men burde faktisk ha løpt helt rundt på stien den siste halvparten. Nå visste jeg ikke hvor jeg kom frem og måtte til slutt ut på stien allikevel for å ta meg inn, tapte nesten 2 min på strekket, hvorav ca 1:30 var bommen.

OK til 10.

Langstrekket til 11 post var dagens nøtt, jeg besteme meg for at jeg ville bruke den utydelige stien midtveis, regnet med at den gikk videre opp i kollen (som den gjorde) og tok derfra ut mydråget for å ha ett godt utgangspunkt. Satt litt fast i ett par tette partier, men kom ut på kanten av kollen akkurat der jeg skulle, slik at det var lett å holde høyden sydover til posten. Bra!

12 post fikk jeg ikke til å stemme i det hele tatt, det ble voldsomt mye klatring opp til posten selv om kartet bare viser én kurve mellom 11 og 12. Rotet også litt med å finne flagget og tapte 1 min her.

Tok meg sammen på returen til 13 og fikk en like fin tracé som til 11, hadde full kontroll i sadelen 130 m syd for posten og kunne løpe på den fine ryggen inn mot posten.

14 hadde bare ett fornuftig veivalg, det var tildels mye tettere i dråget fra stien ut mot posten men ikke egentlig mulig å bomme.

Tungt opp bakken til 15!

Bestemte meg raskt for å løpe sti rundt til siste post, det ser ut til at dette ikke spilte noen stor rolle.

Bommet noen sekunder til mål da det lå så mye vindfall over stien at jeg ikke fant den ut fra posten!

Alt i alt ganske fornøyd, de fleste konkurrentene mine er jo minst 10 år yngre. I vinter gjelder det å trene mye nattløp, Nydalen skal stille old boys lag i Jukola til våren!
Show comments (4)
 
BSK by Night - Sandbakken (08/11/2012) BSK by Night - Sandbakken (08/11/2012)