Retronatta - Nattrev/reservelys (24/10/2012)
Category: Competition
Map/area: Sandermosen
Organiser: Dag Aalvik/Nydalens SK
Distance: 4.68 km
Time: 40:43
Average HR: 165
Maximum HR: 216
Løp med litt bedre lys enn i fjor, slik at jeg som regel kunne se en sti når jeg stod på den:

Til 1 post så jeg ikke stien fra startpunktet, slik at jeg dro tilbake på veien og inn ved parkerings-plassen.

Mot 2 post var planen å løpe rundt det grønne, men med dårlig lys var det vanskelig å se hvor jeg skulle ta av for å krysse den lyse-grønne stripen, og jeg kom derfor inn i det aller tetteste, men traff allikevel rett på posten. Tapte nok 40-50 sekunder her.

Til 3 post hadde løpskartet en strek rett over jernbanen, men da jeg nærmet meg den så jeg at den var forbudt område, så jeg måtte komme meg ned på stien og under undergangen.

Inn i posten strøk jeg like ved flagget men uten å se det, og nødlyset fremkalte ikke noe blink i refleks-staven. Tok meg inn ganske fort og tapte bare rundt 50 sek.

Bra til 4, selv om myren var ganske tett slik at jeg først så posten på 5-8 m avstand.

Til 5 skulle jeg løpe den utydelige stien, men traff en som ikke står på kartet og gjorde en parallelfeil. Tok meg inn like etter at jeg passerte den store stien og begrenset tidstapet til under minuttet.

Bra til 6.

OK til 7. Nå etterpå i godt lys kan jeg se at det er en hvit stripe hele veien ved siden av det tette hugstfeltet, slik at jeg kunne ha løpt i utkanten av dette hele den siste halvparten av strekket.

På vei ned til veien og siste post tok jeg igjen de to siste som hadde startet før meg, det var flaks for 30 sekunder senere, rett etter at jeg tok av fra veien, så forsvant lyset mitt helt. Kom meg allikevel ganske greit i mål med litt hjelp av lysene til de to andre!
Show comments (0)
 
Retronatta - Nattrev/reservelys (24/10/2012) Retronatta - Nattrev/reservelys (24/10/2012)