Lillomarka Nord-Syd (21/10/2012)
Category: Competition
Map/area: Sinober-Slengfehøgda
Organiser: Lillomarka
Distance: 12 km
Time: 98:07
Average HR: 148
Maximum HR: 161
En lang våt tur med ben som fremdeles var slitne etter Harry Lagert Finale på fredag og Gubbe/Kjerring fest i Nydalens SK til langt på natt lørdag.

Startet som vanlig hardt og dro feltet opp bakken mot kartposten, var deretter sammen med Steinar K (som vant klart til slutt) frem mot 1 post, der gjorde han en ekstra sving slik at jeg var først på posten.

Mot 2 post dro Steinar rett frem langs traktorslep og opp den steinete dalen, han var 3 min foran meg på posten, men jeg tror ikke jeg kunne ha løpt noe særlig fortere enn det jeg gjorde selv om jeg hadde tatt hans veivalg.

Deretter var det mye åpenbare veivalg til 3, 4 og 5 post, hvor vi byttet til det andre kartet.

Til 6 post (nr 1 på kart 2) tror jeg at de fleste har latt seg friste til å løpe til høyre på sti, jeg vant i alle fall strekket ganske klart med mitt direkte veivalg: Det gav ikke så mye mere stigning og inngangen til posten var veldig grei.

Det neste strekket var dagens store premie: Der jeg tok av fra stien, ute på selve Slengfehøgda, var det fantastisk fint! Store gamle graner med god avstand, ingen lyng eller undervegetasjon, kun heldekkende irrgrønn mose. :-)

Resten av løypa hadde vel egentlig ingen veivalg, det var kun stiløping med stive, kalde knær og hofter: En gammel kropp trenger mere varme!

I mål var jeg 8 min etter Steinar og 5 min foran nr 3, slik at det var ganske stor spredning...
Show comments (0)
 
Lillomarka Nord-Syd (21/10/2012) Lillomarka Nord-Syd (21/10/2012)