Harry Lagert 3 (10/10/2012)
Category: Competition
Map/area: Sander
Organiser: Nydalens SK
Distance: 4.42 km
Time: 31:48
Average HR: 168
Maximum HR: 228
Høstens beste nattløp! Bra til 1, 2 (tok ikke sjansen på den utydelige stien,valgte å ta av hovedstien ved skrenten i stedet) og 3.

Opp lia mot 4 var det tungt, jeg fant en mindre sti rett som ikke står på kartet, rett på undersiden, og løp litt på den før jeg tok av mot veien. Også her valgte jeg å dra opp og ta posten fra oversiden.

Bra til 5.

Til 6 løp jeg ned til platået, visste at jeg var litt til høyre og så steinen.

OK til 7, bortsett fra at jeg ikke fikk kartet til å stemme helt de siste 50 meter og gjorde en liten sving.

Til 8 skulle jeg være nøye og ta (for første gang) den utydelige stien for å unngå det grønne. Det gikk helt galt, mistet stien og tapte ca 45 sek.

Nydelig retning til 9 (løp rett syd etter kompasspilen).

Bra rett i 10 og fin tracé til mål.
Hide comments (6)
Håkon: Du som ofte finner feil og mangler ved kart, selv i mørket, burde synfart mye mer Terje :-)
Bjørn Gulheim : Bra løp Terje! Alltid moro å sjekke kartene du legger ut, takk for det...
Terje Mathisen : @Håkon: Jeg gjør en god del synfaring, de to siste årene har jeg brukt sommerferiene til å lage o-kart over Asmaløy på Hvaler. Kartet er under kontinuerlig oppdatering og er gratis tilgjengelig, inkl selve OCAD filen på http://tmsw.no/asmaloy/.

Angående dette løpet her så var det helt OK at tråkket i lia på vei mot 4 post var utelatt. Inn mot 7 mente jeg at jeg løp i dråget mellom de to større kollene og kom allikevel litt for langt syd, men det var nok mest ett eksempel på at det er veldig lett å miste retningen om natten!
--: Hvordan kom det seg at du løp på en annen utgave av kartet enn flere andre som har lagt ut sine kart i DOMA?
Bjørn Sverre Gulheim : Jeg løp Rekrutten, og på bakgrunn av kommentaren over sjekket jeg og fant raskt at mitt kart har et område som er vanskelig fremkommelig, Nord-ØST-Syd for husene mellom 1-2.. Dessuten er den uttydelig stien merket lengre på mitt kart nord for nevnte hus...rart... :)
Terje Mathisen : Enkelt svar: Jeg løp selvsagt på samme kart som alle andre, men etterpå så skulle jeg legge ut RouteGadget fra løpet, og da fikk jeg bare løypene, ikke den underliggende OCAD kart-filen. Mitt kartbilde under her er fra slik jeg selv tegnet den i OCAD. Den versjonen av kartet som jeg brukte til det er fra noen uker før NM, slik at den tydeligvis mangler de aller siste oppdateringene.
Post new comment
Save
 
Harry Lagert 3 (10/10/2012) Harry Lagert 3 (10/10/2012)