KM Natt H21 Oslo og Akershus (21/09/2012)
Category: Competition
Map/area: Vardåsen
Organiser: Asker
Distance: 9.93 km
Time: 77:10
Average HR: 180
Maximum HR: 237
Tilbake i H21 da det ikke er KM-klasser for oss Old Boys, havnet i den beste halvparten av resultatlisten. :-)

Litt problemer med retningen inn i 1 post, 15-20 sek.

OK til 2.

Mot 3 post begynte jeg bra men så mistet jeg retningen når jeg forlot stiene og var nesten tilbake på stien før jeg forstod det. Kuttet over myra og brukte noen sekunder på å finne ut akkurat hvor jeg var. Tapte 30 sek?

OK tracé og gjennomføring til 4 post, ble tatt igjen av en annen løper her.

Ut av posten og ned lia hoppet jeg rett over stien jeg skulle ha, tapte nok ett halvt minutt på å løpe parallelt i skogen.

Bra til 6 og 7 post.

Mot 8 løp jeg helt riktig og fant skrenten og søkket som skulle lede inn i posten. Problemet var at det var mer enn en skrent i terrenget, og når jeg heller ikke fikk kurvebildet til å stemme så stanset jeg opp for tidlig. Det tok 2 min ekstra før jeg fant den, på vei ut mot stien for å ta meg inn.

Bra til 9 post, klarte til og med å løpe/jogge mesteparten av den siste bratte bakken.

Til 10 var planen å ta opp til høyre ved den lille sti-stubben, men den så jeg aldri, så da løp jeg hovedstien videre, inn i sadelen og så retningsløping i forhold til kurvene. Godt fornøyd når posten dukket opp som ett hull i terrenget, midt i ganske tett skog!

OK til 11, bortsett fra at jeg først tittet litt vestover når jeg kom ned på flaten.

Bra til 12, kunne evt ha prøvd meg NØ ut av posten og holdt høyden på stiene her men det var like kort og tryggere å dra tilbake der jeg allerede var kjent.

Bra til 13, trodde jeg krysset stien litt lenger vest men gikk rett i posten.

Til 14 post kunne jeg åpenbart dra vestover, ut til stikrysset i sadelen og så ta posten fra SV fra stikrysset, men jeg vill gjeren prøve rett på. GPS track viser tydelig at jeg gikk rett i detaljen på første forsøk, men så den ikke og brukte 3 min før jeg kom tilbake, akkurat når Jim Ø N dukket opp.

Løp hardt mot 15 for å ta igjen Jim.

Til 16 dro Jim opp den første stien etter vannet, jeg ville prøve veien rundt og opp søkket: Dette var akkurat like raskt, Jim dukket opp igjen rett før jeg fant posten.

OK til 17 bortsett fra at jeg ikke sjekket retningen på nord-linjene ved posten: Jeg så at den skulle ligge på N siden og trodde det var lenger mot øst, slik at jeg løp rund 3/4 av kollen.

Til siste post nølte jeg litt fordi jeg syntes det ble langt, men fant den jo greit.
Show comments (1)
 
KM Natt H21 Oslo og Akershus (21/09/2012) KM Natt H21 Oslo og Akershus (21/09/2012)