KM Stafett Oslo-Akershus/Østfold H150 (26/08/2012)
Category: Competition
Map/area: Kråkerøy Nord
Organiser: Fredrikstad SK
Leg: 3
Distance: 5.28 km
Time: 39:26
Average HR: 166
Maximum HR: 181
Laget hadde en dårlig dag, vår 1 etp løper kom inn over ett kvarter bak teten.

Fritz løp bedre på 2 etp, men ble allikevel fraløpt av teten.

Jeg gikk derfor ut som en av de aller siste (2 eller 3 fra bunnen?) og hadde ikke noe press, men jeg prøvde å løpe ett kontrollert løp ettersom mange fra 1 etp rapporterte om store problemer med å lese kartet inn mot postene.

Bortsett fra en (liten?) tabbe på vei mot 11 post hvor jeg ikke forstod att ett gjørmehav i enden av myra var stikrysset jeg skulle ha tatt (tapte 50 sek her) så var det veldig bra gjennomført:

Kunne ha løpt litt lenger på stien forbi kartposten til 1 post, og løpt rett nord ut på stien etter posten.

Veldig bra inn i 2 post, tråkket rett ned på flagget.

Ett par sekunder nøling inn i 3 post for å sjekke kartet, da det var en skrent (som ikke står på kartet) også på vestsiden av høydepunktet med postskrenten.

Bra 4, denne lå veldig åpent når jeg kom opp på kollepartiet.

OK tracé til 5 og 6. Lia opp mot 6 post manglet visning av ett skarpt skar som var en forlengelse av postsøkket, men etter mye synfaring ute på Asmaløy kjente jeg igjen typen terrengformasjon og løp rett i posten.

Til 7 er det mulig at jeg kunne ha forenklet med å løpe hovedstien til venstre, men mitt veivalg var nok noen meter kortere.

Inn i 8 post tok jeg igjen Hallvard fra Lillomarka, han hadde gått ut noen minutter før meg.

Vi presset hverandre på stiene til 9, inn mot posten tok jeg kontrollen og tok her også igjen Bjørn Henning fra Tyrving, de ble med videre til 10.

Under bommingen på vei til 11 var det bare Bjørn H som ble med, Hallvard skjønte åpenbart hva jeg gjorde feil. Inn mot posten viste det seg at han hadde bommet på detaljen, han kom nedenfra når jeg løp rett i flagget.Videre til 12 ble begge med meg og når vi kom ut på stien mot 13 økte Bjørn H farten.

Når vi tok av fra stien løp de to andre lenger syd (gaflingsposter?) mens jeg rundet skrentene, og etter det så jeg dem aldri mer.

Bra til 14 og 15, ut lia mot stien etter posten fikk jeg også se Håvard S fra Ås.

Jeg klarte å presse meg forbi ham på vei til siste post, men når jeg brukte et sekund eller to ekstra på stemplingen var han forbi og jeg hadde ikke noe å svare med når han spurtet mot mål.

Jeg tror uansett at jeg hadde en av de bedre tidene på siste etappe. :-)
Show comments (0)
 
KM Stafett Oslo-Akershus/Østfold H150 (26/08/2012) KM Stafett Oslo-Akershus/Østfold H150 (26/08/2012)