Gränsjakten E3 H55 (11/07/2012)
Category: Competition
Map/area: Lommeland
Organiser: Idefjordens SK
Distance: 5.59 km
Time: 39:24
Average HR: 164
Maximum HR: 192
Dagens beste tid, tok igjen Olof Olofsson på 8 post, men løpsformen var elendig og jeg var sjanseløs i innspurten. :-(

Som vanlig bra til 1 post, tok inn 16 sekunder her.

Inn mot 2 post ble jeg forvirret av en kolle som ligger akkurat der streken fra 1 til 2 slutter, jeg fant den ikke på kartet og stoppet helt opp. Tapte 20 sek til Olof.

En liten sving til 3, tapte nye 7 sekunder.

Til 4 post var planen å holde høyden bort til myrdråget, følge dette litt og så ta over de åpne kollene mot posten: I stedet fulgte jeg galt myrdråg og tok meg inn først når jeg så klyngen med steinbrudd. Dette tvang meg til å dra gjennom det mørkegrønne området, slik at jeg nok tapte rundt 45 sek på omveien. Olof bommet i midlertid mye mere, slik at jeg her så ryggen hans ett øyeblikk og stemplet bare 28 sekunder etter (jeg startet 1:23 bak).

Til 5 post fant jeg det jeg tror var det optimale veivalget, men nå var jeg blitt så sliten at jeg stoppet jeg helt opp i den høye lyngen og kvistene ut på den siste kollen. Med kun 10 sek nøling rett over posten så tapte jeg 59 sek til Olof på dette strekket!

Veivalget til 6 post var helt optimalt, bortsett fra at jeg ikke så flagget på 7-8 m avstand! Tapte 50 sek på den ekstra runden.

Bra til 7 post.

Mot 8 post hadde jeg først tenkt å løpe rett opp lia fra veiekrysset, men det så veldig tungt ut i den begrodde hugstfeltet, slik at jeg i stedet prøvde å følge traktorslepet, men dette var heller ikke noe bra. Når jeg kom ut på kanten så kom Olof løpende i motsatt retning, han snudde da og ble med meg opp igjen til posten.

Til 9 post var det tydelig at Olof var mye sprekere enn meg, slik at jeg bare måtte løpe mitt eget veivalg og håpe at han bommet, men de to siste postene var for enkle for det, og i innspurten var jeg fullstendig sjanseløs.
Show comments (0)
 
Gränsjakten E3 H55 (11/07/2012) Gränsjakten E3 H55 (11/07/2012)