Gränsjakten E1 H55 (09/07/2012)
Category: Competition
Map/area: Lommeland
Organiser: Idefjordens SK
Distance: 4.07 km
Time: 33:29
Average HR: 164
Maximum HR: 180
(Det ser ut til at det har vært feil i starten, slik at tidene fra siste post til mål ikke stemmer i det hele tatt: GPS tid er ett halvt minutt, mens løperene har fra 1 til 2 minutter! Jeg håper dette blir rettet opp.)

Svært dårlig GPS track, og mye dårlig orientering:

OK til 1 post, vurderte ett øyeblikk å løpe sti langt rundt til venstre siden jeg startet først, men dro i stedet oppover den fine ryggen med mye åpent fjell og unngikk nesten alt det grønne.

Nølte litt i tverrsøkket før 2 post, men ingen bom.

Til 3 post hadde jeg full kontroll utover ryggen, men rundt posten prøvde jeg å vurdere avstandene til hugstfeltene og da stemte ingen ting, rotet rundt i ca 1 min. Det er mulig at posten ligger litt for høyt i lia?

4 post så vanskelig ut slik at jeg bestemte meg for å følge stien til bevoksningsgrensen og så ta kurs inn i det grønn til jeg fant grøftene. Det gikk bra bortsett fra at grøftesystemet slett ikke så ut til å stemme med kartet og jeg rotet rundt i 4-5 min før jeg til slutt dro ut mot det gule øst for posten og fant den riktige grøften.

Bra til 5, god flyt og fine tracéer gjorde at jeg vant strekket med ett halvt minutt.
Til 6 post fant jeg stikrysset midtveis og skulle bare følge kurven i kanten av kollepartiet, men kom for høyt og så en post. Den lå i kanten av myra NØ for post-ringen. Det var så tett skog mellom dette kollepartiet og der posten lå at jeg nølte en stund før jeg forstod at jeg måtte krysse over, her kunne det godt vært litt grønt. Tapte 1 min her.

OK til 7, her løp jeg motsatt vei av ett av strekkene på fjorårets utgave av Gränsjakten!

Bra tracé til 8, selv om jeg måtte gå opp lia fra veien.

I fjor krysset jeg rett gjennom det grønne feltet mellom 8 og 9, derfor var det helt klart at jeg skulle løpe rundt i dag.

Med strekkseier på de 4 siste postene så løp jeg meg opp fra 9 til 4 plass, men er over 4 min etter lederen (muligens litt mindre hvis innløpingstidene blir korrigert).
Show comments (0)
 
Gränsjakten E1 H55 (09/07/2012) Gränsjakten E1 H55 (09/07/2012)