OBIK P12 (19/06/2012)
Category: Competition
Map/area: Skytterkollen
Organiser: Telenor
Distance: 3.73 km
Time: 29:24
Fremdeles litt døgnvill etter Jukola: Bena var OK men hodet var tungt/tomt. :-(

20 sekunder miss på 1 post, høydepunktet lå ikke der jeg forventet i forhold til kurven og steinfeltet under.

Bra til 2 post bortsett fra rett nord for 5 hvor jeg satt helt fast mellom en bråte med vindfall. Vant strekket og gikk opp i ledelsen her.

Så ikke posten på 3 og løp rett forbi, tapte 42 sek til strekkvinner Knut AL.

OK til 4.

På vei til 5 tråkket jeg over, men tapen reddet ankelen slik at jeg etter hvert kunne løpe videre, ledet fremdeles.

På vei til 6 post ble jeg fryktelig forvirret av noen veldig fine stier som i ettertid viste seg å være tråkk fra NM Junior stafett for ett par uker siden, de gjorde at jeg stoppet opp for tidlig, begynte å lete og rotet bort nesten 2 min.

Bra til 8: Jeg hadde planlagt å løpe rett nordover til stikrysset, men det var så frodig at jeg i stedet dro rett tilbake på hovedstien.

OK til 9.

Til siste post gjorde seg som til 8, dvs dro sikkert rundt på stien. Dessverre så lå denne posten feil, 20-30 m for lengt mot NV på noen steiner som ikke står på kartet en gang.

Siden jeg tok utgangspunkt i huset på nordsiden av stien så løp jeg rett forbi posten uten å se etter den, og når jeg kom ned til de riktige blokkene (som var svært store og tydelige!) så ante jeg ikke hvor jeg skulle begynne å lete når posten manglet. Tapte 2:20 her, løp i mål og tok med meg en arrangør og flyttet posten slik at den lå rett for alle de som startet litt senere.
Show comments (0)
 
OBIK P12 (19/06/2012) OBIK P12 (19/06/2012)