Distanse: 4.5 km
Tid: 54:08
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 181
Årets KM Stafett ble avviklet med to personer på hvert lag, i vår klasse løp jeg etappe 1, 3 og 5, mens Per løp 2 og 4 etappe. Vi løp løypene i rekkefølge A,A,B,B,C.

Første etappe gikk veldig fort, helt uten gafling ble det kø for å stemple på postene, men jeg jobbet meg opp til 2 plass frem til 3 og 4 post, før de yngre og raskere gutta løp forbi meg inn mot mål.

Per bommet dessverre en god del på 4 post (denne lå nok en kurve for langt nede) slik at jeg kom ut ganske langt bak på min 2 runde. På denne runden var det største problemet 3 post som lå ganske langt opp mot veien.

På den siste runden rotet jeg litt, syntes 2 post lå langt nede i søkket, kom for langt til høyre på 3 post og for langt til venstre mot 4, men det var ingen andre lag i nærheten.