Vårløpet (13/05/2012)
Category: Competition
Map/area: Nøstvedtmarka
Organiser: Kolbotn & Skimt
Distance: 3.84 km
Time: 24:38
Average HR: 166
Maximum HR: 205
Nok ett bra løp, klasse- og løype-seier:

Vanskelig førstepost, tok meg tid til en ordentlig kompasskurs gjennom det grønne og når jeg så en post på steinen i kanten av ringen gikk det an å holde god fart helt inn i detaljen.

Løp sikkert via stiene mot 2 post, litt diffust inn mot posten og flagget var delvis gjemt i mellom einerbusker.

Syntes det ble langt bortover lia mot 3, men løysløypen var helt sikkert utgangspunkt.

Midtveis til 4 post nølte jeg litt fordi jeg ikke fant starten på den utydelige stien videre, løp i terrenget og fant den kort tid etterpå.

Til 5 løp jeg først over den utydelige stien uten å se den, løp hovedstien frem til stikryss, men når jeg skulle videre så var det dype dammer i veien, og jeg løp derfor litt tilbake og rundt. Tapte ca 15 sek her.

OK til 6 post.

På vei til 7 post, like før jeg kom ut på den store stien, så løp jeg på en kvist og så tydelig hvordan det høyre brilleglasset spratt ut. Jeg lette etter det i 20-30 sek uten å finne det, det var først da jeg kom i mål at jeg oppdaget at jeg slett ikke hadde mistet det, det var bare slaget mot tinningen som hadde gjort at jeg så litt uklart i noen sekunder!

Bra til 8, 9 og 10, det var riktig å løpe rundt på sti til 11 men jeg nølte noen sekunder før jeg så flagget.

OK til 12 post og til kanten av ringen på 13, men der ble jeg forvirret av at det var en post i søkket, og min post var veldig vanskelig å se. Bestemte meg for å finne hjørnet av gjerdet, men på vei dit fikk jeg øye på posten. Tapte 25-30 sek her.
Show comments (0)
 
Vårløpet (13/05/2012) Vårløpet (13/05/2012)