Tid: 21:45
Gj.sn. HR: 169
Maksimum HR: 227
Var hos legen i går og fikk ekstra allergi-medisiner, nå var formen allerede merkbart bedre!

Løpet gikk ganske bra, 17 poster på 2.6 km og 1:5000 betydde postplukk og tilnærmet sprint-orientering.

Inn til 7 post var tett på begge stider av stien så jeg løp med vilje frem til enden av det grønne for å ha enkel inngang.

Mot 8 var myrområdet så vått at jeg tok en sving ut mot stien for å få bedre underlag.Strekktidene tyder på at jeg tapte 15-20 sek her.

Fra 12 til 13 leste jeg att det skulle være omtrent flatt, men det er jo en hel 5m kurve i mellom. Kom derfor for lavt og tapte 20-30 sek.

Nølte noen sekunder inn i 16 post, og mot siste hadde jeg glemt å sjekke plasseringen før jeg gikk til start, og bremset derfor opp helt unødvendig. 10 sek?

20:33 PS. Nå kom endelig resultatene, vant samtlige strekk bortsett fra 8 og 13. :-)