Ås by Night & Fog Cup #5 (14/02/2012)
Category: Competition
Map/area: Våler Varde
Organiser: Ås
Distance: 5.37 km
Time: 54:45
Average HR: 160
Maximum HR: 198
Ganske fornøyd: Startet helt først og tråkket spor (ca 10-15 cm snø) hele veien, slik at det ble lettere for de som startet senere!

Løp akkurat som planlagt til 1 post, så noen spor (fra løypelegger?) over den store myra men ingenting etter det.

Til 2 post fulgte jeg planen helt til jeg var ca 100 m før posten, der gjorde jeg en parallel-feil hvor jeg leste det lille myrdråget som det mye større dråget nord for posten, og dro derfor nordover. Tapte ca 3 min her.3 post var OK, men stien (dvs blåmerkene på trærne, selve stien var skjult av snøen) gikk ikke akkurat der den er tegnet, slik at jeg kom litt for langt nord, i stedet for planen som var å ta av i den markerte svingen og dra opp mellom stupene. Jeg forstod raskt hvor jeg var havnet men nølte lenge bortover til posten.

Til 4 skulle jeg bare løpe flatt bort til myra og stien, men kom litt for langt ned og måtte snu da jeg så ett blåmerke og forstod at dette var stien. Blåmerkene gikk deretter en annen vei, over toppen av kollen, og så brukte jeg 30-40 sekunder på å klatre over islagte skrenter og vindfall for å komme frem til posten. Tapte totalt ca 1:30.OK til 5 post, nølte litt da jeg ike kunne se post-detaljen før jeg var 5-6 meter unna.

På langstrekket til 6 post gjennomførte jeg strekket bra, stort sett akkurat som planlagt, med kun en liten sving før posten.

OK til 7 post og perfekt treff gjennom tett skog mot målposten.
Show comments (0)
 
Ås by Night & Fog Cup #5 (14/02/2012) Ås by Night & Fog Cup #5 (14/02/2012)