Ås by Night & Fog Cup #4 (24/01/2012)
Category: Competition
Map/area: Kroer
Organiser: Ås
Distance: 4.91 km
Time: 56:00
Average HR: 154
Maximum HR: 173
Hadde vært syk i to uker (mistet forrige ÅbN&FC løp) og tok det derfor forsiktig, og kledde meg varmt.

Til 1 post var planen å sikte litt til høyre og treffe skrentrekken, men det ble en alt for stor sving. Ca 1 min tidstap.

OK til 2 og 3 men tungt å starte først i nysnøen.

Til 4 post prøvde jeg å finne stien på tvers men satt fast i tett planteskog, nølte også ganske mye ned mot posten.

Til 5 post var planen å komme ned på hovedstien, men da jeg traff den lenger vest så skjønte jeg det ikke og løp først i gal retning. Selve posten lå dessverre feil, på en liten skrent ca 5-10 m vest for den som står på kartet. Jeg traff helt riktig, men ingen post, så jeg sjekket det åpne området, og da jeg kom tilbake fikk jeg øye på refleksen på oversiden av skrenten.

Mot 6 post hadde jeg også problemer med retningen, jeg trodde jeg var lenger nord på veien og løp helt til kraftledningen før jeg forstod det.

Dagens katastrofe var 7 post: Jeg traff en skrentrekke og trodde jeg var halvveis til posten, stoppet så opp og rotet frem og tilbake lenge. Tapte nok 5-6 min her.

Til siste post startet jeg også i gal retning men løp der det var pent og kom ut på kollen. Ned ryggen mot posten fikk jeg plutselig se refleksen ned til høyre og stormet nedover, inntil jeg stod helt ute på veien og så at det var en brøytestikke med refleks! Tapte nesten ett minutt her.
Show comments (0)
 
Ås by Night & Fog Cup #4 (24/01/2012) Ås by Night & Fog Cup #4 (24/01/2012)