Oslo Night Cup Finale (29/11/2011)
Category: Competition
Map/area: Alunsjøen sør
Organiser: Lillomarka
Distance: 5.98 km
Time: 49:04
Average HR: 164
Maximum HR: 179
Startet som nr 2 på jaktstarten, 1:50 etter Jo Inge.

Rotet litt på vei til 1 post (burde nok ha løpt rett frem mot Vesletjern og kuttet over i det hvite for å komme inn samme vei som jeg avsluttet). Veldig fornøyd med å gå rett i posten, skogen var særdeles tett.

Til 2 post trodde jeg at jeg var i sydenden av stupet når jeg passerte skrenten, tok derfor feil av fra stien. Tapte ca 1 min.

Til 3 post løp jeg riktig, tok igjen Jo Inge som kom fra høyre inn mot posten.

Løp litt for høyt mot 4 men tok meg inn på skrenten, ledet løpet her.

5 post var dagens store tabbe: Jeg burde ha løpt nesten rett på og kommet på stiene rett syd for streken, i stedet kom jeg alt for langt nord og passerte like ved 7 post uten å se den. Her ble jeg passert av felles-starten som hadde gått ut 3:10 etter meg.

Til 6 post kom jeg også for langt nord, og holdt på å løpe videre på hovedstien men tok meg inn. På denne posten var jeg godt etter hele felles-start gjengen.

OK til 7, siden jeg visste hvor tett det var så dro jeg ut på stien og inn der det skulle være minst ille.

OK til 8, 9 og 10, her fikk jeg tak i halen på køen, men da jeg kom frem til 11 post for siste gang hadde teten allerede løpt ut nordover.

Jeg tok derfor mere rett på til 12 post og tok akkurat igjen Jo Inge og de andre på posten. De hadde løpt venstre rundt på sti, det må ha vært litt dårligere enn mitt veivalg.

Til siste post løp jeg det jeg kunne og var først, men inn til mål ble jeg klart løpt fra av de to raskeste (Jo Inge og Jan Tore). Hvis jeg hadde funnet stien rett nordover fra posten kunne jeg kanskje ha kommet før dem, men den så jeg aldri.

PS. Anders Nordberg sjekket siste post etter løpet, den lå vest for stien. Det forklarer hvorfor jeg ikke så stien på vei ut av posten!

49:00 på 4355 m, 11:15 min/km. Puls 164 (89%)
Show comments (0)
 
Oslo Night Cup Finale (29/11/2011)