Oslo Night Cup 9 / ÅbN&FC 1 (22/11/2011)
Category: Competition
Map/area: Granerud
Organiser: Ås
Distance: 6.04 km
Time: 54:26
Average HR: 156
Maximum HR: 172
Et skikkelig dårlig løp!

Jeg så ikke at det gikk sti nesten helt frem til 1 post, og prøvde å løpe rett på, men der var det så mange vindfall og så mye tynningshugst at jeg ble tvunget ut igjen på veien.

Inn mot posten var jeg sammen med Chr H, vi stoppet opp for tidlig, og begynte deretter å gresse rundt i hver vår retning, jeg fant til slutt posten etter 3-4 min bom.

Mot 2 post begynte jeg i gal retning, men så at kursen ikke stemte. Inn mot flagget kom jeg på en skrent, trodde det var den rett før posten og dro opp, bommet ca ett minutt her.

OK til 3 og 4, vant begge strekkene.

Ut på langstrekket dro jeg i galt dråg, og kom alt for langt øst ut på stien, tok også av igjen for tidlig og datt ned igjen. Passerte som planlagt 2 post og kom meg opp på stien. Denne fulgte jeg for langt, jeg burde ha dradd ned i myrkanten fra den skarpe svingen. Tapte ca 1 min på dette strekket.

Til 6 post løp jeg bra helt til kryssingen av det siste dråget, men der trodde jeg at jeg var lenger nede og begynte å lete etter posten ett hakk for høyt. Tapte 1 min, men vant allikevel strekket!

Hugstfeltet mot 7 var skrekkelig tungt, her gikk jeg mesteparten av veien.

Til 8 var jeg redd for å komme inn i det grønne og holdt derfor litt for langt til venstre og fikk en lang sving inn i posten.

Til siste post burde jeg enten ha løpt venstre eller høyre, nå kom jeg ned midt i mellom de to stiene og tapte nok ett halvt minutt.

54:22 på 4409 m, 12:20 min/km. Puls 156
Show comments (0)
 
Oslo Night Cup 9 / ÅbN&FC 1 (22/11/2011)