Distants: 5.74 km
Aeg: 43:09
Keskmine pulss: 159
Maksimaalne pulss: 176
Alle startet nesten samtidig, dvs så raskt som det gikk an å nulle brikken. Siden jeg fikk første start så hadde alle de andre utmerket mulighet for å henge på, og fikk automatisk bedre tid i mål. Vi løp på to kart som jeg har kopiert sammen, og merket 1 runde postene med A.

Løp bra til 1 post, bortsett fra at jeg burde ha tatt opp noen meter senere fra veien og unngått det lysegrønne.

Bra til 2.

Til 3 post fant jeg aldri stien som tok av mot kollen og når jeg så tok av fra hovedstien så gjorde jeg det mye senere enn jeg trodde. Siden jeg kom svært nær toppen av kollen så mente jeg derfor at retningen var feil og svingte av. Tapte over 2 min til Svein N som vant.

Løp riktig til 4 post, tok inn noe tid.

Tapte 13 sek igjen til 5, vet ikke om det var pga løpsfart eller veivalg.

6 post var en slags felle, ved at stemplingsenheten var hengt delvis gjemt mellom noen planker på en gutte-hytte i tett skog. Jeg tapte 40 sek her, men Svein brukte enda mere slik at han stemplet bak meg.

Siden 6 post hadde vært så gjemt så trodde jeg at den 7 var på samme måte og tapte ca 50 sek på dette 15-sek strekket!

Til 8 post løp jeg rett på i en trang åpning mellom hagene, det tok akkurat like lang tid som å løpe rundt på sydsiden.

Mot 9 var det mye tettere i den siste lia enn det så ut på kartet, og jeg syntes derfor at det ble for langt og drop opp for tidlig. Tapte 23 sek til Svein og ca 40-50 sek i forhold til ett optimalt veivalg.

Her byttet vi kart, og siden starten på den andre runden var veldig lik den første gikk det greit til 1, 2 og 3 (selv om jeg denne gangen havnet over stupet og måtte hoppe ned).

4 post var 9 fra første runde, slik at jeg visste hvordan det så ut rundt posten.

5 post var ny men helt grei bortsett fra at selve posten hang bak en tuja-hekk.

6 post var samme som 8 fra første runde, men siden jeg kom fra motsatt side så spilte ikke dette noen rolle.

Til 7 post løp jeg så rett på mellom hagene, det var nok litt dumt.

OK til 8.

Tok det enkleste veivalget til 9 (post 7 første runde), via 6 og forbi 6 post fra første runde.

Siste post og mål var ren innspurt, men selv om jeg holdt unna for Tor R som hadde fulgt meg mesteparten av løpet, fra 3 post på første runde, så slo også han meg pga ca 10-15 sek senere start, det tror jeg han var fornøyd med. :-)

43:09 på 4672 m, 9:14 min/km. Puls 159