Harry Lagert 3 (11/10/2011)
Category: Competition
Map/area: Isdammen/Lillomarka
Organiser: Nydalen
Distance: 5.44 km
Time: 46:24
Fant aldri ut av de små stiene mot 1 post, det er mange flere enn på kartet! Rotet bort ca 3 min her.

Tungt men OK orientering til 2, bra til 3.

4 post var bra helt frem til jeg tok av fra stien og løp nedover dråget med kurs: Så noen lys til venstre og dro mot dem, måtte helt ut på veien for å ta meg inn. Tapte ca 1:40 her.

OK til 5 post.

Til 6 rotet jeg meg først ut i tett grønt over myra, deretter tok jeg av fra stien noen meter for tidlig, men tok meg inn på den ekstra store steinen. Etter dette viser GPS track at jeg løp ut på stien igjen, det er feil: Jeg holdt kanten av ryggen ned til posten men så den ikke, stoppet opp 10-15 m forbi og stod stille i ett minutt før jeg endelig fikk øye på flagget. Tapte til sammen nesten 2 min.

Til 7 viste jeg at det gikk an å løpe tilbake på veien og sti helt rundt og frem til posten, men jeg ville gjerne ha mere orientering så jeg prøvde å løpe ganske rett på, via små stier. Det gikk bra bortsett fra at jeg startet litt for langt nedover og måtte løpe 30 sek på tvers da jeg kom ned på traktorveien.

Jeg var veldig fornøyd med å gå gjennom tett skog på slutten og rett i posten!

OK til 8 post.

9 var bra lenge, men jeg trodde at jeg krysset feltet med skrenter litt lenger nord og gjorde en liten sving inn i posten. Ca 30 sek.

På siste post er det flere stier, og posten ligger ganske langt vest for sentrum av ringen, tapte ca 30 sek her også.

Totalt 3945 m, 46:23 og 11:45 min/km. Det er en av sesongens dårligste tider. :-(
Show comments (0)
 
Harry Lagert 3 (11/10/2011)