Harry Lagert 2 (27/09/2011)
Category: Competition
Map/area: Øvresetertjern
Organiser: Nydalen
Distance: 4.78 km
Time: 38:07
Average HR: 162
Maximum HR: 175
Kartet begynner å bli gammelt, bevoksnings-grensene stemmer ikke lenger.

Løp helt riktig til 1 post, men etter som jeg dro oppover lia mot posten så kom det aldri noe søkk. Jeg var redd for at jeg var kommet for langt vest og snudde, måtte helt ut på stien for å ta meg inn. Tapte ca 1 min.

OK til 2, bra tempo og rett i flagget.

Til 3 post burde jeg enten ha fortsatt litt lenger på stien og rundet på oversiden, eller tatt rett over på venstre-veivalget. Mitt alternativ tapte ca 15 sek.

Det er mulig at det hadde gått an å løpe i lia til 4 post, men det lysegrønne har blitt ganske tett, slik at det nok var best å dra nedenom stien.

Enkelt til 5 post, posisjonering foran langstrekket.

Til 6 post var det mange muligheter: Slik jeg gjorde, samme start men deretter flatt i den hel-hvite lia etter den andre høyre-svingen, eller tilbake mot 4 post og stien. Det siste veivalget gir mulighet for å løpe sti nesten hele veien.

Med mitt veivalg tapte jeg 20-30 sek til de som løp flatt i lia.

En liten sving inn i 7 post, ca 10-15 sek.

Til 8 var planen å starte slik jeg gjorde, flatt frem til myra, og deretter oppover mot posten, men jeg klarte ikke holde retningen i den tette skogen, og da jeg snudde var jeg fremdeles for lavt, før jeg fant kollen og måtte ned igjen til posten.

Tapte nok 2 min her.

OK til 9, hadde hjelp av ett par andre løpere.

Veldig tett ut av 9 frem til stien, deretter tungt opp til 10.

Jeg fant ett dyretråkk i kanten av den gule flaten over 10 post, fulgte stort sett dette bortover kanten av lia frem til stien mot 11. Etter myra brukte jeg radiomasten inne på det olivengrønne området som siktepunkt.

Rett ved posten så jeg det sorte krysset, dette var ett bardunfeste for radiomasten, slik at det gikk fort å lokalisere posten selv om skogen er blitt veldig tett i dette området.

Til mål var planen å følge streken omtrent, men det var så tett at jeg havnet helt ned mot start og løp stien langs vannet i stedet.

38:07 på 3816 m, 9:59 min/km. Samlet tidstap i overkant av 4 min, det er noen minutter for mye!
Show comments (0)
 
Harry Lagert 2 (27/09/2011)