Veteranmesterskapet lang H50 (19/08/2011)
Category: Competition
Map/area: Hovden
Organiser: Kristiansand
Distance: 7.85 km
Time: 52:13
Average HR: 160
Maximum HR: 171
Startet sist og fikk ett kraftig regnvær etter at det hadde vært opphold hele dagen.

Hadde problemer med å lese kartet mot 1 post og trodde plutselig at jeg var kommet forbi posten, gjorde en helt idiotisk runde som tok 1:40.

Til 2 post var jeg allerede sliten og måtte gå ett par ganger i myr-bakkene oppover, men gikk rett i posten.

OK til 3 post.

Til 4 burde jeg nok gjort som min bror og sluppet meg ned på kanten av de store myrene, men her var regnværet på det aller kraftigste, slik at jeg prøvde å forenkle ved å løpe på kurvene bortover, med avstandskontroll ved passering av stien.

Jeg fant aldri stien og ble mer og mer usikker på hvor langt jeg var kommet. Bestemte meg for at jeg måtte være ca 200 m lenger syd enn der jeg var, på kanten av en stor myr, og at de små dammene jeg så nedenfor var de rett ved posten. Dro derfor nedover og tak meg ikke inn før jeg rundet den største dammen: Denne var såpass gjengrodd at det var først ved å sjekke kurvebildet i nærheten at jeg forstod hvor jeg var. Tapte kanskje 1 min her.

Til 5 post siktet jeg litt til venstre for broen, men traff stien mye lenger øst enn planlagt. Etter broen tok jeg feil av noen skrenter og kom litt for langt opp i postsøkket, men tapte mye mere på dårlig løpsfart i bakkene, ble knust av Jörgen M med 2,5 min på dette strekket!

6 post var dagens beste strekk, bare noen sekunder bak.

7 post var noe rar: Det var ikke mulig å se hvor myren kom inn fra venstre mot stien, og posten selv lå alt for høyt, dvs. kurvebildet er feil.

8 post var grei bortsett fra en 5 sek sving for å sjekke koden på en post 60 m før.

9, 10 og nesten til 11 var ren transport, men postkollen er dårlig tegnet, sprintkartet fra i går viser ett helt annet bilde, inkl en stor hyttekonstruksjon i enden av stien 100 m før posten og ett helt annet bevoksningsbilde. Bommet ca 30 sek.

52:08 på 6862 m, 7:35 min/km
Show comments (0)
 
Veteranmesterskapet lang H50 (19/08/2011)