Sørlandsgaloppen løp 2 (07/07/2011)
Category: Competition
Map/area: Trommedalen
Organiser: Porsgrunn/Skien
Distance: 5.08 km
Time: 33:39
Average HR: 168
Maximum HR: 181
Nok en seier, men ett noe rotete løp:

Første post var enkel bare man så at det var helt flatt bortover lia fra enden av stien.

2 post var nok løypens vanskeligste, her fant jeg en god løsning, og da jeg kom ut på stien like før posten visste jeg akkurat hvor jeg var:Jeg løp 30 m nedover stien for å kontrollere den bevokste myra og skrenten bak, derfra var posten ganske grei, men det var mange som bommet mye her og jeg vant strekket med over ett minutt.

Til 3 post vurderte jeg å løp rundt den siste kollen, men det var riktig å ta stigningen på sti og deretter holde høyden. Jeg hadde lest kartet/postbeskrivelsen feil, trodde posten var en stein istedet for høydepunkt, og bommet derfor 10-15 sek rundt flagget.

Mot 4 post var jeg på rett kurs men da jeg krysset den gule myren var det så vått at jeg var sikker på at jeg var ved pytten nordenfor. Jeg løp derfor litt venstre på stien og så etter den utydelige stien (som jeg allerede hadde passert), og tok til slutt opp uten å vite akkurat hvor jeg var men traff allikevel rett på posten. Flaks!

5 post var veldig enkel, men jeg har ikke funnet den beste løpstracéen da det var 4 andre som løp fortere.

6 var også enkel, en oppsamlingspost før broen over vannet.

Til 7 kom dagens store tabbe: Jeg følte meg sprek og bestemte meg for å løpe rett på, i stedet for det åpenbare veivalget rundt på sti, og deretter flatt inn til posten.

Jeg fant ikke det stikrysset jeg hadde planlagt å bruke som utgangspunkt og kom for langt til venstre, var veldig usikker nedover hele lia og stoppet opp på hyllen nedenfor posten. Tapte minst 1:30 her.

Resten av løpet gikk bra, med stort sett beste strekktid, og særlig god flyt til 11 post.

33:39 på 4263 m gir 7:53 min/km
Show comments (0)
 
Sørlandsgaloppen løp 2 (07/07/2011)