Vårløpet (07/05/2011)
Category: Competition
Map/area: Hvitebjørn
Organiser: Kolbotn
Distance: 6.46 km
Time: 48:34
Average HR: 162
Maximum HR: 175
Danset hele natten på Per Arne og IngJos doble 50-års fest, sov noen få timer og dro på løp:

Løps-formen var overraskene god, såre ben tatt i betraktning, men hodet var definitivt ikke helt tilstede. :-(

Mistet kartkontakten fullstendig på vei til 1 post, tapte litt over ett minutt. Deretter løp jeg bra til 2 post.

Mot 3 fikk jeg en mental kortslutning 150 m før posten; vendte om og dro sydover til jeg så kraftledningen og måtte snu samme vei tilbake. Tapte ca 45 sek.

Rotet med veivalget til 4 post, burde ha løpt enten rett på langs ryggene eller rundt mesteparten av myrpartiet på sti.

Nå skulle jeg ta igjen det tapte til 5 post, men fikk en ny kortslutning og løp 110 grader feil på sti. Ca 45 sek, bommet også på posten.

6 post var enkel, 7 post var det første ordentlige strekket som jeg var brukbart fornøyd med.:

Selv der jeg ikke fant sti-systemet midtveis løp jeg bare videre og tok posten på den enkleste måten, nedover langs dråget. Strekktidene viser dog at det må ha manglet litt krutt i bena oppover bakken.

Til 8 post skulle jeg forenkle ved å løpe innom stien, men så burde jeg ha tatt av enten litt før (og løpt ut på ryggene) eller litt senere (og løpt langs det lysegrønne dråget).

Nå mistet jeg kontrollen med hvor langt ned jeg var kommet og snudde 40-50 m før posten og dro oppover igjen. Det tok 4 min fra jeg snudde og til jeg endelig fant posten, slik at tidstapet må ha vært ca 3:30.

Til 9 post tror jeg at jeg løp riktig, til 10 hadde jeg bitt meg merke i PM som sa at det var forbudt å løpe over demningen i enden av dammen, og trodde derfor at jeg måtte dra rundt på vestsiden. Kartet viser jo klart at det skal være løpbart på østsiden, og det blir både flatere og kortere.

11 og 12 post var ren transport, det var morsomt at jeg for en gangs skyld hadde beste strekktid fra sistepost til mål! :-)

Samlet tidstap på 5-6 minutter må først og fremst settes på kontoen for fest og manglende søvn. :-)
Show comments (0)
 
Vårløpet (07/05/2011)