Kvistkvaset H130 (06/05/2011)
Category: Competition
Map/area: Kroer
Organiser: Ås
Distance: 5.76 km
Time: 41:04
Average HR: 165
Maximum HR: 178
Løp 1 etp på Nydalens 1 lag i H130:

Til 1 post løp jeg for mye i grønt, burde ha fulgt kanten av jordet frem til stien, og også løpt litt lenger på stien før jeg tok ned, men ingen bom.

Mot 2 post burde jeg kanskje ha holdt meg litt høyere, slik at jeg kunne ha fulgt den åpne ryggen, da dette ville ha gjort orienteringen lettere.

3 post var nok dagens verste strekk, men selve posten lå i kanten av ett fint kolleparti.

4 post gikk veldig bra, mot 5 burde jeg ha løpt rundt det grønne, men da jeg kom ut på stien tok jeg igjen Gaute som både hadde klart å ta bedre veivalg og også hadde kortere gafling.

6 post var bra, til 7 hadde jeg bra kontroll mot postdetaljen, men syntes kartbildet var såpass uklart at jeg sjekket et søkk lenger syd først.

Bra til 8 post: Enkleste veivalg langs vei og sti, rett over hugstfeltet og opp skrent-rekken og så følge kanten av ryggen nordover til posten.

Til 9 hadde jeg brettet bort for mye av kartet slik at jeg midtveis begynte å løpe mot 10, gikk rett i denne og først halvveis til 9 skjønte jeg hva jeg hadde gjort, slik at jeg etterpå måtte tilbake innom 10 en gang til.

Strekket til 11 holdt jeg bra tempo men ble usikker inne i postringen og fikk en liten sving mens jeg sjekket ett ekstra høydepunkt.

Til 12 post var det bare å løpe sydover til kanten av hugstfeltet og deretter holde seg på passelig avstand fra dette.

Resten av løypa var mest preget av transport til mål, strekktidene viser at det ble til dels mye lettere å løpe her på senere etapper når kvistene var blitt tråkket ned.

Uansett så ble det 4-5 min ledelse (til Nydalens 2 lag) og når Sören og Jon Iver også løp bra (vi hadde de tre beste etappetidene) så ble det en klar seier og min første Kvistkvas-lue med Elg. :-)
Show comments (0)
 
Kvistkvaset H130 (06/05/2011)