Oslo City Cup 2 (11/04/2011)
Category: Competition
Map/area: Nordseter
Organiser: Bækkelaget
Distance: 3.21 km
Time: 17:13
Average HR: 167
Maximum HR: 177
Vellykket kveld: Tok trikk 13 og 19 til Sørli, løp til samlingsplass og videre til start, hadde akkurat 90 sekunder til å knyte skolissene før jeg skulle starte, så det ble ingen tid til å bli nervøs. :-)

Bra til de 7 første postene, tror jeg hadde riktig veivalg. Kunne muligens løpt rett på til 4, men det var så vått at jeg foretrakk gangveiene.

Til 8 post ble det mye sikk-sakk, kunne tatt over kollepartiet ut mot veien, eller løpt rundt på sydsiden av huset.

Jeg vurderte å løpe rett tilbake ut fra 9 post, det hadde nok vært noen sekunder raskere. Det er også mulig at ett veivalg til venstre for det siste huset hadde vært best, det ble veldig langt rundt og ned for å komme til posten som lå inne i ett kjeller-avlukke. (Her har ikke GPSen klart å få med seg hele runden inn og ut av posten.)

11, 12 og 13 gikk bra, det var mange som hadde problemer med å finne ut av alle rampene.

Til 15 tror jeg det var hipp som happ å løpe høyre eller venstre.

På 17 post bommet de rundt meg, mens jeg gikk rett i posten, det er alltid gøy!

19 post er jeg nesten helt sikker på at ligger for langt nord, så flagget da jeg kom opp på kollen og måtte løpe ett godt stykke nordover for å stemple.

Siden det hadde pøsregnet hele dagen så løp jeg rett fra mål tilbake til holdeplassen, der måtte jeg bare vente 3 min før jeg kom inn i varmen på trikken og kunne skifte til tørt tøy.
Show comments (0)
 
Oslo City Cup 2 (11/04/2011)