Ås by Night & Fog Cup H17K (31/01/2011)
Category: Competition
Map/area: Langhushallen
Organiser: Ås
Distance: 6.43 km
Time: 44:43
Average HR: 164
Maximum HR: 178
Flott arrangement, men jeg gjorde to store tabber ifm de 6 postene vest for Vevelstadveien:

- Jeg forstod ikke den røde forbudt-markeringen før jeg hadde løpt ned mot veien, så jeg brukte ett par minutter på å løpe i grøftekanten bort til broen.

- Med litt for dårlig mørke-syn så jeg ikke den siste av disse postene (på kartet) og løp rett forbi. Det hadde ikke tatt mer enn maks 30-40 sekunder å løpe innom. :-(

I tillegg til disse store feilene hadde jeg noen andre problemer også:

Veivalget til 5 post kostet noen sekunder ekstra, selv med en fin vei (som ikke stod på kartet) i skogen forbi trafostasjonen. Jeg løp også forbi selve postdetaljen, så ikke refleksen på hushjørnet.

Post kode 32 løp jeg også rett forbi, tapte 30 sek.

Til 7 post vurderte jeg lenge ett litt flatere alternativ rundt til høyre, men kom til at det ikke var nok høyde å spare på denne måten.

Til 9 var det nok raskere å løpe til venstre på brøytede veier i stedet for mitt høyre-veivalg.

Til 11 post så jeg de to stiene som gikk ut fra bebyggelsen, men klarte ikke å lese på kartet om det var tegnet en åpning eller ikke, så jeg løp inn i enden av veien, og var glad når jeg fant at det var laget en vei (med plankegjerde på utsiden) rundt den boden som står på kartet. Det var først etter at Jo Inge gjorde meg oppmerksom på at dette var ulovlig at jeg klarte å se (forstørret på skjermen) at kart-tegneren ikke hadde fått med seg denne åpningen.

Til 12 post fulgte jeg noen tråkk rett frem, men det hadde nok vært bedre å fortsette langs veien litt oppover forbi krysset.

Uansett så var det en fin tur, tusen takk til Jo Inge!
Show comments (0)
 
Ås by Night & Fog Cup H17K (31/01/2011)