Militært Infanteriløp (03/11/2010)
Category: Competition
Map/area: Skytterkollen
Organiser: Garden
Distance: 8.04 km
Time: 82:13
Et infanteriløp består av 5 øvelser (melding, avstandsbedømmelse, skyting, måloppdagelse og orientering), alle øvelsene må godkjennes.

Rett etter start kom vi til ett oppslag med en melding som måtte huskes hele løpet, ved Storsvingen var det avstandsbedømmelse, og her er jeg redd det ble mange bom.

Deretter løp vi til skytebanen hvor jeg fikk treff på alle 5 skudd, og så videre gjennom skogen til dammen på Østernvann og til området for måloppdagelse.

Like etter var starten på O-løpet, 8 poster med ganske enkel orientering frem til mål på Fossumbanen. Bortsett fra at jeg burde ha løpt traktorveien nedenfor lia til 2 post så var dette ganske greit, det største problemet var å løpe i sorte boots i stedet for piggsko: Jeg skled og datt ganske mye. :-(

Det er et stopp 10 m før mål, på stedet der vi måtte skrive ned og overlevere meldingen som ble pugget rett etter start.

(PS. Trackloggen kommer fra min Nokia som lå i brystlommen på uniformen, den er derfor av mye dårligere kvalitet enn når jeg bruker Garmin klokke.)
Show comments (0)
 
Militært Infanteriløp (03/11/2010)