Nattreven (4.3 km) (26/10/2010)
Category: Competition
Map/area: Sandbakken Syd
Organiser: Bækkelaget
Distance: 5.76 km
Time: 59:09
Average HR: 155
Maximum HR: 169
Mye bra, og en skikkelig kortslutning:

Bra gjennomført til 1 post. Det hadde nok vært raskere å løpe videre rundt på nordsiden og så rett syd fra den gule flekken langs stien nesten 200m nord for posten, men det hadde også vært langt mindre sikkert.

Til 2 gikk jeg egentlig rett i posten, men brukte omtrent 1:40 på å finne flagget inne i ringen.

3 post var helt som planlagt, bortsett fra at da jeg klatret opp mot posten var det en masse løpere som lette for langt nord, så jeg svingte innom dem og tapte ca 30 sek. Denne bommingen kom nok primært av at posten var hengt helt inntil stammen av ett stort tre, slik at refleksen bare kunne sees fra SØ.

De neste postene, 4, 5 og 6 var som planlagt, til 7 kjente jeg meg igjen midtveis og løp derfor litt i det samme dråget. Jeg stoppet opp i kanten av ringen og sjekket rundt kollen før jeg løp videre.

Dagens store tabbe var på de siste 300m til 8 post: Jeg krysset stien litt lenger nord enn der jeg trodde jeg var og kom opp på galt kolleparti. Når jeg ikke fant posten der så dro jeg bare lenger og lenger nordover, stor sett der hvor jeg så det blinket i noen lykter.

Da jeg svingte ned på 9 post var jeg ganske sikker på at det var dit jeg var kommet, men jeg dro helt ned og sjekket koden for å være sikker.

Det tok 3 min tilbake til 8 og 2:30 til nr 9 for annen gang, slik at jeg nok har tapt nesten 6 minutter på dette tullet.

Ned til siste post fant jeg en fin tracé og gikk rett i posten, men jeg har kanskje tapt litt ned til mål da jeg satt fast i kvisten i det grønne.

Nå viser resultatene at de 6 minuttene ikke spilte noen rolle for plasseringen: Mikkel Lund var 10 min foran Jo Inge Fjellstad som igjen var 7-8 min foran meg!

Uansett så var nok dette noe av det vanskeligste jeg har løpt av natt-løp på lang tid: Bortsett fra starten så var det ikke en eneste meter på sti, løpet lignet i grunn på årets Jukola.

Arrangør Jørn Sundby fortjener skryt, takk skal du ha!
Show comments (0)
 
Nattreven (4.3 km) (26/10/2010)