Sørkedalskarusellen 3 (27/06/2021)
Category: Training
Map/area: Wyller
Distance: 3.8 km
Time: 37:03
Average HR: 146
Maximum HR: 165
Jeg løp denne løypa en uke for sent siden vi har holdt på med å flytte: Nå var det ingen poster i skogen, men på de fleste kunne jeg se på tråkket akkurat hvor postenheten hadde hengt.

OK på de 8 første, bare noen få sekunder ekstra for å sjekke at jeg var på rett plass.
Til 9 skulle jeg treffe stien nedenfor den store, like ved stisvingen, og må ha gjort det omtrent perfekt, men der gikk det en ny tydelig sti videre på skrå nedover, åpenbart i retning mot den utydelige stien som står på kartet videre nordover. Jeg skjønte dette ganske raskt men var deretter usikker på nøyaktig hvor jeg var og nølte inn mot posten. Tapte ca 45 sek.

OK til #10 og 11, til 12 post klatret jeg opp til riktig høydekurve etter at jeg passerte den store stien, men var redd for å passere under posten og kom i stedet 2-3 kurver for høyt. 20+ sek?

OK veivalg og utførelse til de siste postene, men på vei inn mot mål så jeg et tydelig tråkk opp på feil kolle, det var ganske klart at målposten må ha vært plassert på kollen i kanten av dobbelt-ringen! :-) (Livelox viser også at nesten alle avslutter løpet på dette stedet.)

I overkant av 1 minutt tidstap når det ikke er postflagg i skogen er OK orientering, men løpsformen er skrekkelig dårlig: 11 min/km uten bom i litt tungt men egentlig ganske pent terreng er jo alt for mye. :-(
Show comments (0)
 
Sørkedalskarusellen 3 (27/06/2021) Sørkedalskarusellen 3 (27/06/2021)