Blodslitet H50 (15/10/2010)
Category: Competition
Map/area: Kråkerøy Nord
Organiser: Fredrikstad
Distance: 13.85 km
Time: 103:35
Average HR: 164
Maximum HR: 175
Jeg sprakk i fjor, så nå tok jeg det med vilje litt roligere fra start:

Lå i køen frem til 2 post, bortsett fra at jeg fortsatte på stien etter passering av kraftlinjen: Da jeg traff igjen hovedgruppen på vei ned i den grønne dalen så hadde jeg tjent noen få sekunder.

OK på begge sommerfuglvingene, men tilbake til midtposten for siste gang løp jeg rett over svabergene vi passerte på vei fra 1 til 2 og skjønte det ikke. Kom for langt nord og tapte ca 1:30.

OK til 9 og 10, veldig tung på langstrekket til 11, ble passert av flere løpere her.

Inne i skogen gikk det litt bedre frem til 16 og den andre sommerfuglen, bortsett fra en ankelstrekk ved veipasseringen: Tapen holdt, slik at smertene gikk over i løpet av ett par strekk.

På 17 post leste jeg kartet for dårlig, passerte like over posten og tapte ca 40 sek.

OK til 18, tilbake til 19 burde jeg ha tatt av fra stien litt tidligere.

Til 20 kom dagens store bom: Tok gal sti fra traktorveien og løp dermed opp på galt kolleparti. Her skulle jeg svært gjerne hatt større målestokk, klarte slett ikke lese kartet her, og tapte minst 3 min.

Stien helt rundt til 21 var lurt, og tilbake til 22 var kjent terreng, men så fikk jeg en kvist inn i brillen midt i det grønne og mistet det ene glasset!

Jeg fant det igjen, men brukte omtrent ett minutt på å få satt det på plass.

Bra veivalg til 23 og 24, men til 25 burde jeg definitivt løpt nord for kollepartiene, opp stien og over den flate toppen av åsen. Tapte ett minutt her.

Nå var det enkelt trodde jeg, men holdt ikke nok mot øst og kom ut på enden av åsen. Her gikk det nesten 1:30, noe som kostet to plasser til. I tillegg stuket jeg den andre ankelen på vei ned lia, den er fremdeles øm og hoven to dager etterpå.

Til slutt ble jeg nr 24, dvs 4 plasser dårligere enn i fjor. Hardere konkurranse eller bare dårligere løping? Knut Bjørkelo som jeg var sammen med i det brillen røyk kom inn som nr 13, så en plass rundt der hadde vært mulig, men selv med ett perfekt løp hadde jeg vært sjanseløs på farten til de 5 første i mål.

Veldig hyggelig at broder Knut kom på 2 plass og nesten tok igjen Jörgen Mårtensson. :-)
Show comments (0)
 
Blodslitet H50 (15/10/2010)