NM Feltidrett - skyting/kartlesing (28/09/2010)
Category: Competition
Map/area: Skytterkollen
Distance: 3.1 km
Time: 30:07
Average HR: 151
Maximum HR: 170
Jeg har tegnet inn med ringer der hvor facit-plassering av postene skulle være, små kryss der hvor jeg markerte dem, og store kryss der hvor vi sto på de 3 sikte-postene.

Vi løp først 300m, skjøt 10 skudd, nye 300m, nye 10 skudd og så 300m tilbake til start-området hvor vi la igjen våpen og fikk kartet.

Post 1 var ganske grei, men jeg fikk 2 mm (dvs 2 min) tillegg fordi faciten var helt øverst i søkket, og ikke der posten faktisk var plassert.

Siden første post var så enkel å lese inn, så løp jeg for fort mot 2 og overså kollen jeg passerte og plasserte derfor merket mitt på feil søkk. 5 mm/min.

3 og 4 post var helt riktig.

På 5 post leste jeg kartet feil og trodde at jeg var 70 m videre på stien, siktet forbi det neste huset og hadde skivebom (10 min tillegg) på huset vi skulle prikke inn.

Jeg tok meg inn igjen til siktepunktet for 6 post, og fant riktig hus her.

Til 7 post er kartet rett og slett ikke helt å stole på, det er åpenbart forskyvninger ved grøftene i det grønne. Jeg var ikke sikker på hvilken grøft som jeg stod i nærheten av, satte merket i mellom de to siste. I virkeligheten sier GPS at alt sammen skulle vært tegnet inn lenger østover. (2 min)

Den siste sikteposten var opp mot Skytterkollen restaurant, hovedhuset har mange fløyer og det var vanskelig å avgjøre om punktet var på hovedhuset eller uthuset foran.

Jeg brukte totalt 29 min, fikk 7 bom (=10,5 min) på skytingen og hadde 22 min tillegg på kartlesing, den øvelsen pleier jeg som regel å ha svært lite tillegg på. Med total-tid på over en time er jeg håpløst langt bak, så jeg har ikke tatt meg nok tid hverken til skyting eller kartlesing. :-(
Show comments (0)
 
NM Feltidrett - skyting/kartlesing (28/09/2010)