KM Vestfold/Telemark H50 (03/09/2010)
Category: Competition
Map/area: Juvstaulnuten
Organiser: Dyre Vaa
Distance: 5.09 km
Time: 33:42
Average HR: 162
Maximum HR: 180
Vf/Te har KM i år bare 8 km fra hytta vår i Rauland, så vi stiller opp her i stedet for hjemme i AOOK.

Nydelig terreng, men ganske mange vanskelige poster i veldig diffust terreng:

1 post lå tilsynelatende litt langt nede, jeg stoppet opp etter passering av kollen og hyttene. Dette var første og eneste gang jeg ledet løpet.

Til 2 vurderte jeg å følge skiløypene rundt til venstre, men da blir posten mye vanskeligere. Jeg burde ha holdt litt høyere i den siste lia mot myr og sadel, men ellers var det OK. 10-15 sek?

3 post lå tilsynelatende veldig langt nede, jeg stoppet helt opp og sjekket myra på nordsiden av kollen før jeg løp videre. Tapte 20-30 sek her.

Til 4 løp jeg riktig, planen var å sikte litt til høyre for streken og bli fanget opp av de gule myrene.

På 5 post løp jeg helt riktig inntil jeg traff ett myrparti rett før posten, jeg trodde det måtte være det som står på kartet vest for posten og gjorde en sving SØ. Tapte ca 30 sek.

Til 6 var det veldig diffust, jeg løp en liten ekstra sving på 5-10 sek.

7 post var bra bortsett fra at jeg ikke så flagget med en gang.

Langstrekket tilbake til 8 gikk ikke som planlagt: Jeg løp helt riktig den første halvparten, men så traff jeg en sti på tvers der som jeg gjør en liten sving rett før stien som står på kartet. Etter dette var jeg kommet inn i myrpartiet ett hakk ovenfor der jeg hadde planlagt å løpe, og klarte aldri å rette opp dette før jeg var rett over posten og måtte løpe på tvers ned bakken. Tapte 40-50 sek.

9 var OK, til siste post dro jeg for bratt ned lia mot veien og måtte klatre over gjerdet, i tillegg var det ganske grumsete og bevokst ned der jeg løp. Ca 10 sek tapt.

Jeg orket i alle fall å spurte ordentlig i mål, men det var den eneste gangen i dag at jeg løp fortere enn min bror, han vant overlegent. (Nesten 4 min foran!)
Show comments (0)
 
KM Vestfold/Telemark H50 (03/09/2010)