OBIK P21 /ABK 5 (30/08/2010)
Category: Competition
Map/area: Eineåsen
Organiser: Bærums SK
Distance: 7.07 km
Time: 61:55
Ganske ille! Startet med at o-brillene brakk på vei til første post, etter dette hadde jeg kun den venstre halvparten av brillen som jeg måtte holde på plass for å lese kartet med det "gale" øyet. (Jeg løper med linse på høyre øye i regnvær.) Selv med denne stoppen på 10-15 sek så fikk jeg beste strekktid, så farten var bra.

Banal sti-løping til 2 og 3 post, bra på tvers til 4 og en liten sving (20 sek?) inn i posten på 5.

Til 6 post tok jeg av fra stien for tidlig, og skogen var blitt veldig mye tettere siden kartet ble laget for 12 år siden. Rotet rundt i 2 minutter.

Fant en perfekt trace til 7 post, men så ble jeg igjen lurt av endringer i skogen: Jeg var sikker på at jeg skulle se den markerte bevoksningsgrensen ved posten, men alt var omtrent like tett. Her brukte jeg også 2 min ekstra.

Etter dette hadde jeg vel gitt opp, men ble voldsomt overrasket da jeg kom ut på lysløypa mot 8 post: Jeg trodde at jeg var på vei direkte mot postkollen! Sammen med en sving innom gal sadel på vei til posten kostet dette ca 5 min. :-(

De siste to postene var enkle, her klarte jeg heldigvis å unngå flere bommer.
Til slutt var jeg bare 18 sek fra å vinne løypa, det sier vel ganske klart at det ikke bare var jeg som hadde problemer med kart og terreng.
Show comments (0)
 
OBIK P21 /ABK 5 (30/08/2010)