Karte/Gebiet: Skullerudåsen
Veranstalter: Aker Solutions
Distanz: 5.8 km
Zeit: 40:50
Etter kraftig regn dagen før var det mye mindre pollen så formen var bedre enn for to dager siden og jeg hadde god kontroll mesteparten av løpet:

(Jeg ventet med å dra hjemmefra til damene var nesten i mål på VM og rakk å se at Marianne Andersen nok en gang tapte for Simone Niggli. Etter løpet var jeg raskt tilbake på PCen og fikk se Lundanes og Nordberg ta dobbeltseier! :-) Jeg var fristet til å holde meg hjemme for å følge med hele tiden, men etterpå var jeg glad for at jeg løp.)

1 post var lett, på 2 post gikk det ca 5 sek fordi steinen var veldig stor og jeg løp rundt den gal vei. :-)

Til 3 post hadde jeg litt flaks, da posten dukket opp trodde jeg at jeg enda hadde ca 30m igjen.

Både 4 og 5 post var helt optimale veivalg, til 6 post merket jeg at jeg kom litt for langt mot syd før jeg krysset kraftledningen men korrigerte ikke nok for dette, slik at jeg måtte løpe ca 30 sek langs veien.

Deretter gikk det bra til 7 og 8, til 9 kom jeg litt for langt nord for streken og satt litt fast i ett stup. Tapte nok ca 45 sek her.

Resten av løpet var bra, vant klassen med 10 min og løypa med 3 min. Nok en gang var Jan Tore best i H45 og den som var nærmest.