OBIK KM Stafett (14/06/2010)
Category: Competition
Map/area: Gjelleråsen
Organiser: Østmarka OK
Leg: 2
Distance: 4.48 km
Time: 33:53
Average HR: 159
Maximum HR: 179
Riktig veivalg til 1 og 2, til 3 post var det nesten ett minutt raskere å løpe rett på, men da måtte jeg ha løpt gjennom lia hvor jeg bommet på Veteranmesterskapet i fjor høst: Her var kartet ganske dårlig.

Til 4 post startet jeg riktig, men så ble jeg kraftig forvirret av alle tråkkene fra VM: Jeg løp på stier/tråkk hele veien, krysset den siste stien før posten og trodde dette også var ett tråkk. Bommet nesten 2 min her.

Til 5 post var jeg veldig forsiktig, tok ned fra ryggen og dro over i søkket så tidlig at jeg var helt sikker på at jeg var på oversiden, men det var allikevel skummelt tett nedover dråget.

6 post gikk bra, til 7 var alt OK helt til det siste stikrysset: Her var planen å løpe flatt i lia bort til posten, men her var det gjort ryddinghogst, og det lå så mye løvtrær og kvister at jeg i stedet fulgte stien oppover i håpet om å finne en vei rundt kvisten, men måtte gi opp dette.

Til 8 var det bare å finne søkket med stien mot posten, og ta opp enten rett før eller rett etter stupet.

Til 9 post så jeg at jeg kunne løpe samme vei tilbake og stien rundt, men syntes det var litt for feigt og løp i stedet rett på. Det gikk bra bortsett fra den midterste stuprekken over pytten: Her var jeg på rett sted, men kunne ikke finne noen vei ned mellom stupene på kartet, og måtte til slutt dra helt rundt. Tapte 30-45 sek her.
Show comments (0)
 
OBIK KM Stafett (14/06/2010)