OBIK P12 / AB 3 (07/06/2010)
Category: Competition
Map/area: Burudvann
Organiser: Haslum
Distance: 5.91 km
Time: 44:01
Average HR: 155
Maximum HR: 171
Rask og feilfri løping til og med 5 post, men på 6 tok jeg av fra veien og klatret opp i stedet for å dra nedover og gjennom myr-området. Tapte ca 45 sek.

7 post var bra bortsett fra at postbeskrivelsen var feil: Posten lå helt i sydenden av myra, ikke midt i. 10 sek.

8 var helt perfekt, traff steien i kanten av det siste åpne området og holdt bare høyden ut mot ryggen og gled ned langs denne til posten.

Mot 9 løp jeg riktig helt til jeg skulle ta av fra stien, her trodde jeg at jeg holdt meg mye høyere og hadde store problmer med å ta meg inn igjen, selv om det var helt åpent. Tapte i overkant av 2 min.

Til 10 post burde jeg ha startet litt mere mot syd ut på stien, da hadde jeg spart både avstand og høyde. Deretter gikk strekket bra helt til jeg krysset den siste stien ca 130 m før posten: Herfra tror jeg det må være forskyvninger på kartbildet, selv om jeg var på riktig rygg, så lå posten for langt nede på denne, og det virket som om ryggen kanskje er tegnet litt feil. Jeg har kalibrert GPS-sporet etter stiene på strekket til posten og etter 11 post, og da ser det ut som om jeg har rotet rundt en god bit NØ for steinen, tildels i dråget mellom de to ryggene. I virkeligheten løp jeg nesten bare midt på ryggene, og når jeg fant flagget så viser GPSen at det hang et godt stykke SSØ for der steinen er tegnet inn. Bom ca 2:30.

11 post gikk bra, derfra til 12 var planen å løpe ut ryggen til stien, følge denne til svingen, og så ta ned til posten. I virkeligheten traff jeg en sti som ikke står på kartet ca 70 m før, fulgte denne til den svingte og fortsatte ned i lia, men der var det ingen post. Jeg forstod heldigvis fort at posten måtte ligge lenger unna og tapte ikke så veldig mye her.
Show comments (0)
 
OBIK P12 / AB 3 (07/06/2010)