Pinseløpet dag 2 (22/05/2010)
Category: Competition
Map/area: Aspesetra
Organiser: Kongsberg
Distance: 7.66 km
Time: 52:22
Average HR: 164
Maximum HR: 176
Løp veldig bra til 1 (tok igjen med ett minutt og passerte Egil før posten), 2 og 3, tror jeg ledet løpet der.

Til 4 post var det to hovedalternativer, kort eller langt på sti: Jeg tok til venstre og løp akkurat som planlagt til ca 300m før posten, problemet var at jeg mente at jeg hadde tatt av på ett tråkk langs det grønne greøfteområdet og løpt det oppover i lia til høyre for der hvor jeg var (og hadde planlagt å være). Oppover i den siste lia så fikk jeg mindre og mindre til å stemme, men klarte ikke å innse hvor jeg var før etter noen minutters leting. Tapte ca 3-4 min.

På posten dukket akkurat Egil opp igjen, han hadde bommet på 1 post og løpt sent oppover lia sa han senere.

Til 5 post gjorde jeg en ny parallelfeil, trodde jeg at jeg løp en hylle høyere enn jeg gjorde og lette etter posten på helt galt sted. Tapte nok ett minutt.

OK til 6 post, traff Egil for 3 og siste gang, men sliten oppover lia, bra fart til 7 post og til 8 tror jeg at jeg gjorde det beste veivalget med tanke på at jeg ville unngå så mye motbakker i lyng som mulig.

9 post ser banal ut på kartet, men den lå nede i gruvehullet og var vanskelig å se, i tillegg tror både jeg og GPS'en at postdetaljen er tegnet litt feil: Posten ligger litt lenger sør, der hvor kurvebildet åpner seg.

Til 10 var jeg mentalt sliten og selv om jeg så steinen ved siden av posten så klarte jeg ikke å svinge nok av fra stien.

Ned til siste post fant jeg den fine tracéen som jeg hørte om i går, det sparte jeg nesten ett halvt minutt på!
Show comments (0)
 
Pinseløpet dag 2 (22/05/2010)