Oslo City Cup Finale (02/05/2017)
Category: Competition
Map/area: Apalløkka Skole
Organiser: Lillomarka
Distance: 3.62 km
Time: 20:50
Average HR: 163
Maximum HR: 176
OK race. I started late, after the end of the chasing start due to too few qualifying races but I still had the best time in my class tonight.

Easy start to #1 & #2, some time to read the next controls.

#3: Close to optimal here, could possibly have avoided going via #6 but the difference must be really tiny.

#4 & #5: Setup/positioning controls.

#6: First real mistake: First I started moving south a couple of meters before I changed my mind and then I executed badly. Lost 10+ seconds here.

#7: I had already done this in reverse, so I did some reading on the next long route choice instead.

#8: Best route but I messed up midway when I did a parallel mistake, thinking I had already passed the main road. Lost 10-15 s.

#9-11: OK.

#12: Really bad route, mostly caused by low runnability around the kindergarden, but also due to the altitude lost afterwards, followed by more climb. Probably around 20 s.

#12-Finish: OK
Hide comments (3)
Øyvind Sørlie : Hei Terje - gratulerer med best H 60-tid..! Jeg ser at du løp samme veivalg som meg fra 11. til 12.post. Jeg var overrasket over at høyreveivalget var en del raskere enn det vi valgte, kanskje fordi vi mista en del høyde på veien..? Ketil lå 41 sekunder etter meg i løypa på 11. post og stempla likt som meg på 12. Jeg tror vi hadde omtrent samme løpsfart, så høyrevalget var minst 1/2 min raskere. Fra 7. til 8. post løp jeg først på sørsiden av den første store haugen og tapte nok minst 1/2 min på det - og så likt veivalg som deg resten av strekket. Hilsen Øyvind.
Terje Mathisen : Øyvind, du har åpenbart rett i at høyre var mye bedre til 12, men at det var så mye var jeg ikke klar over, jeg bare sammenlignet med Einar Jensen på Livelox: Vi løp mange strekk med tilnærmet samme fart men jeg tror altså at vi har tapt en god del på den første biten rundt barnehagen hvor det var litt for dårlig fremkommelighet.

Til 8 hadde jeg helt sikkert beste veivalg, men altså en tabbe midtveis når jeg dro opp på gal parkeringsplass.

Det er jo egentlig helt galt å være fornøyd med nesten 1 min tidstap på et relativt enkelt sprintløp. :-(
Øyvind Sørlie : Jeg har aldri vært noen god sprinter, men behersker de detaljerte og tekniske partiene best. Her taper jeg mer enn halvannet minutt på de to langstrekkene - og løper brukbart (til meg å være...) på resten av løypa.
Post new comment
Save
 
Oslo City Cup Finale (02/05/2017) Oslo City Cup Finale (02/05/2017)