Folloløpet (14/05/2010)
Category: Competition
Map/area: Svestadtjern
Organiser: Måren
Distance: 4.37 km
Time: 30:08
Average HR: 163
Maximum HR: 176
Veldig bra helt frem til 3 post, men der ble jeg grundig lurt: Det var en post på steinen syd for søkket, men denne posten lå helt oppi søkket, ikke på utsiden som kartet viser. Jeg så ikke steinen i det hele tatt, bare postflagget, og siden det ikke kunne være to poster i samme søkk så begynte jeg å lete alle andre steder. Tok meg inn på stien 100m vest for posten og fant flagget da jeg kom tilbake til det samme søkket. Tapte ca 2:45 her i flg. gps'en.

4 og 5 post gikk raskt, til 6 safe'et jeg via stien, men tok av noen meter for tidlig og klatret opp en ekstra kolle, tapte ca 20 sek. Kunne også ha løpt langs bekkedalen mere rett på, denne var godt løpbar.

Til 7 post var det bare å løpe, på 8 tok jeg igjen litt for tidlig av fra stien og kom for langt nord, tapte ca 40 sek.

Til 9 post var utgangspunktet stedet hvor kraftledningen krysset stien, derfra var det bare å krabbe seg opp på kollen og følge kanten frem.

10 post var enkel, fortsett i samme retning fra stien der den svingte.

Til 11 kom nok en kjempetabbe: Jeg så aldri den utydelige stien, men skulle bare løpe på ryggen ned til lysningen ved dammen, men da jeg fikk øye på dammen NØ for posten var det så lyst rundt den at jeg trodde det var dammen V for posten, og svingte av til venstre, bush'et over bekken og kronglet meg tilbake og oppover inntil jeg havnet på lysløypa på oversiden!

Tidstap her kan ha vært ca 2:20.

På 12 post sier gps'en at posten var plassert noe feil, helt i SØ kant av ringen, men det spilte nok ingen rolle for noen løpere da den var betjent og lå på ett åpent område.

Alt i alt ble det 30:04, ett perfekt løp hadde vært akkurat i underkant av 24 minutter, dvs. årets dårligste løp så langt. :-(
Show comments (0)
 
Folloløpet (14/05/2010)