Bestemte meg for å løpe mest mulig på myrene før start.

1. Fulgte myrkanten og rett i.
2. Passet nøye på hvor jeg gikk inn i den tette skogen. Fulgte søkket og rett i.
3. Kompasskurs og rett i.
4. Fulgte myrsystemet, deretter inn i skogen og løp bort i en stein merket med "Denne steinen er ikke på kartet". Dette satte meg litt ut og begynte å gresse rundt. Fant posten 40 m nedenfor.
5. Fulgte myrkantene og rett i.
6. Gampestrekk. Løp det jeg hadde. Hadde god kontrol men posten var godt gjemt i en grop under en gran. Måtte ta en ekstra runde før jeg fant den. Tapte nok 1:20 på dette.
7. Ny tabbe. Løp alt jeg hadde på karthusk, men måtte ta meg inn ved bekken. Burde dratt frem kompasset. Inngangen til posten ble iallefall veldig enkel.
8. Fulgte høyden og sjekket figurgrensene underveis.
10. Fulgte myrene og rett i.
11. Dette var det eneste strekket jeg slo Bosse på (som vant overleget). Fulgte myr til hjørnet og holdt høyden til posten.
12. Nytt gampestekk. Fulgte med over hostfeltet og de 2 myrere. Litt diffust der posten lå, men det var et tydelig tråkk fra andre løpere til posten.
13. Fulgte myrene og rett i. Banal post.
14. Valgte høyre da denne ga bedre inngang. Løp forbi ca. 100 gående(!)H70 løpere langs gressslettene før posten. Så posten fra den åpne myra.
15. Kollen ved posten ga retningen ut, og fulgte høyden etter å passere svingen i bekken. Rett i.
16. Bunnløs søle og vierkratt satte ned hastigheten ut av posten. Gav på det jeg hadde opp skiløypa.

Godt fornøyd med løpet, særlig med løpshastigheten. Bommene var stort sett inne i sirkelen. Km tid på 7:30 er vel årsbeste i langløp. Bosse vant overleget og hadde nok kommet høyt opp i ordinært NM med det løpet. Jeg hadde ikke slått han selv om løypa var merket.