Veteran NM Mellom (06/09/2013)
Category: Competition
Map/area: Beitostølen
Organiser: Øystre Slidre
Discipline: Mellom
1. Veldig åpent terreng i starten, så jeg måtte løpe på kurs til første. Kom litt for langt ned da jeg så en annen fyr og hadde nok et tidstap på 10 sek.
2. Pga den lille bommen på første løp jeg litt feil ut og fulgte myren for langt. Deretter en liten ekstra sving før posten. Det var veldig tett der jeg kom opp, så det var vanskelig å få oversikt. Tidstap på 1:30
3. Holdt høyden og rett i
5. Valgte å løpe opp først og det viste seg å være raskest. Så Gunner T langs stien, men valgte rett på istedet. Usikker på om det var lurt. Fikk forlenget posten via kollen.
7. Holdt høyden fra sti/bekk kryss og rett i. Skikkelig jungel. Tok igjen Gunner T, men han valgte å fortsette å bomme istedet for å henge.
10. Skulle gått høyre i stedet for venstre. Posten var vanskelig å ta nedenfor pga grønnskaveringen. Bedre inngang fra høyre veivalg.
11. Ny liten bom her. Fant ikke stien men løp opp på kolle før posten og moste ned lia. Oppdaget skrenten etter at jeg var forbi og måtte klyve tilbake over endel einerkratt. Tidstap på 0:30.
12. Fant inngangen fra stien og holdt høyden. Rett i.
13. Her var det omtrent 100 fra D/H 65 som kom rett før meg, så jeg så posten lenge før jeg kom dit.
14. Moste på i omtrentlig retning og brøytet meg gjennom alle D/H 65 løperene. Sjekket myren og stier underveis og nesten rett i.
15. Så neste ikke på kartet. Fulgte tråkk i retning slalombakken. Måtte puffe Rolfsen ut i jungelen i det grønne område for å få plass til å passere han. Mye tulleløping inn mot posten. Tok bl. a. feil av posten og et freespeegolfstativ fordi det begynte å bli mørkt.

Ganske fornøyd med løpet. Bommen på andre var unødvendig, ellers var løpshastigheten bra. Måtte løpe med lesebrillelinser på begge øynene, så det var ikke så lett å se terrenget og postene ordentlig, særlig ikke da det begynte å bli mørkt.
Show comments (0)
 
Veteran NM Mellom (06/09/2013)