Natto i Torsnes (21/12/2017)
Category: Training
Map/area: Torsnes
Discipline: Natt
Distance: 5.32 km
Time: 59:21
Average HR: 115
Maximum HR: 137
Synes jeg har flere bra retningsstrekk, men også et par dårlige. Der jeg jobber mye med kompasset løper jeg bra, men fort gjort å vike fra retninga hvis jeg mister konsentrasjonen. Har planlagt å ta 3 posten litt fra venstre, men det blir litt vel mye synes jeg. Fra 10 posten løper jeg ikke på retning og havner derfor altfor langt til venstre for posten. Skjønner det når jeg treffer stupet. Fornøyd med den siste delen etter veien :) Litt småbommer til enkelte av postene jevnt over i dag.
Hide comments (2)
Hans Petter: Nok en krevende nattøkt dette Mia. Synes du klarer deg bra!
S-1: Bra at du kommer deg opp på den store kollen og får småkollene før posten. Gir sikker inngang!
1-2: Veldig krevende strekk, særlig på natta uten poster. Ser ut til at du løper veldig bra på retning og får taket på søkket med steinete grunn og stein?.
2-3: Krevende dette også. Ingen stor grunn til å dra til venstre her tenker jeg, da det ikke er noen oppfangende detaljer til venstre for posten.
3-4: Synes du løser det bra her. Svært lite å orientere på, og bra å ligge litt til venstre for å prøve å kanten inn samt steinen i forkant.
4-5: Her kunne du vært enda litt mer nøyaktig med kompasset og stolt på at du traff de to kollene før posten. Men veldig krevende og gir deg absolutt godkjent :).
5-6: Her gjelder det å være innom kollen og høydepunktet midt på, og så høydepunktet rett til venstre for streken. Derifra må du gå steinhardt på kurs og stole på at posten dukker opp.
6-7: Fint at du forenkler via stikrysset og plukker de to steinene på veien, veldig bra!
7-8: Veldig bra retningsløping, og virker som om du tørr å stole på kursen da det ser ut til å være grønn linje hele veien. Ser ut til å treffe både kolle, skrent, skrent, rygg på veien. Bra!
8-9: Kunne muligens løpt litt rettere linje her, men virker som om du drar innom fine detaljer. Diffust område, og ser at det ble litt mye nøling her. Krevende strekk, så gir deg godkjent uansett!
9-10: Her glemmer du kompasset litt som du sier ja: ).
10-11: Bra og sikker løping.
11-12: Veldig bra! Her forenkler du ved å legge deg litt til høyre, da får kanten av det grønne/ryggen og kan bare følge den inn i posten. Litt rødt inn i posten, her kunne du kanskje vært sikrere?
12-13: Solid retningsløping. Ikke mye å orientere på men du går rett i allikevel, bra! Kanskje du kunne dratt ut på stien, fulgt den til svingen og så kjørt på kurs derifra for å øke sikkerheten og kunne ha bedre flyt i orienteringa?
13-14: utnytter ryggen veldig bra. Litt passiv ned bakken, litt ulendt kanskje? Du må prøve å trene på å sleppe deg løs nedover :)-. Ellers bra fart hele veien og optimal trasè. Perfekt!

Du blir god av slike økter Mia! Retningsløpinga begynner å bli bra synes jeg! Husk å legg ordentlig sikre og gode planer så du kan ha god flyt gjennom løypa :)
Mia : Takk for kommentar! :) Til 2 posten så jeg ikke søkket med steinen, så var veldig usikker ned i posten, men prøvde å stole på retningen. Litt usikker inn i 13 posten ja. Synes det var vanskelig å se hvor steinen skulle ligge i terrenget at jeg begynte å lure på om jeg hadde løpt for langt. Det kan hende det lønner seg å benytte stien til 14 post ja :) Må helt klart bli flinkere til å legge planer at jeg må prøve å løpe litt mer bestemt.
Post new comment
Save
 
Natto i Torsnes (21/12/2017) Natto i Torsnes (21/12/2017)