Ås by Night & Fog Cup #1 (21/11/2017)
Category: Competition
Map/area: Eldor
Distance: 3.85 km
Time: 39:38
Average HR: 159
Maximum HR: 179
Ganske fornøyd med gjennomføringa i dag, men har noen sleiver. Tempoet og flyten kunne vært bedre. Klarte å komme nær stoppeknappen underveis, så har tegna inn noe av ruta med penn.
Hide comments (2)
Hansi: S-1: Bra å løpe sti til venstre. Ville nok tatt av fra stikrysset for å den gule kollen og deretter den hvite kollen sør for posten som sikre detaljer. Dette gjør at du kan løpe med større kontroll og flyten vil da bli bedre.
1-2: Bra utgang, lurt å ikke løpe rett bort til stien slik jeg gjorde, blir mye grønt da. Deretter god retningsløping etter stien og du bra at du drar rett over kollen før posten.
2-3: Tror kanskje ville løpt rett sørover for å få den lille stien før posten.
3-4: Runder fint rundt kollen her, og får kontakt med begge skrentene. Bra retning inn mot posten og du ser kanskje kollen med skrent før posten?. Bra uansett!
4-5: Veldig bra retningsløping gjennom grønten. Her har du vært flink med kompasset. Bra at du løper opp det hvite partiet under skrentene, og sikker inngang via skrenten og på nedsiden av den gule kollen. Perfekt utført!
5-6: Ok å følge sadelen mellom kollepartiene, men da er det viktig at du har en bevisst plan på det. Ser det går litt tid her.
6-7: Kunne vært greit å løpt stien til høyre, ellers bra at du løper rett-på veivalget, det var raskest! litt synd du ikke fant stien, men det var ikke så lett. God retning inn i posten.
7-8: Bra retningsløping! Kunne kanskje igjen utnyttet den gule kollen for å unngå grønt. Ellers bra veivalg og gjennomføring, særlig god retning inn i posten.
8-9: Dette ser jo egentlig ut som et bra veivalg, må ha vært forferdelig ned til jordet.

Stabilt og godt utført nattløp, Mia! Etter hvert som du får selvtillit kommer du nok til å få bedre flyt og farten går opp. Tenker at det er viktig å gjøre ting enklest mulig på natta slik at man ikke er så usikker hele tiden.
Mia: Tusen takk for kommentar! Ja, det håper jeg :)
Post new comment
Save
 
Ås by Night & Fog Cup #1 (21/11/2017)