O-teknikk på Kråkerøy (27/10/2017)
Category: Training
Distance: 6.2 km
Time: 78:08
Average HR: 150
Maximum HR: 171
Hide comments (2)
Hansi: Fin og krevende økt dette, mia! Prøver å analysere litt:

S-1: Bra at du tar av i stikrysset. Retningen siter veldig bra! Hadde du et godt bilde av postringen? Fint å se for seg det gule med høydepunkt og grønn myr i forkant, slik at man vet hva man skal treffe.

1-2: Veldig bra utgang. Her skal man få med seg det gule, deretter sikte mot ryggen med høydepunktet for å få en sikker inngang. Litt vel rødt inn i posten, mulig du kunne vært tryggere på deg selv?

2-3:Utgangen sitter veldig bra her også! På dette strekket kan det være lurt å legge seg bitte-litt til høyre for streken istedenfor da man får en veldig sikker inngang fordi man kan ane stupet og blir fanget opp av søkket ved posten. Lett å gli forbi hvis man er for høyt.

3-4: Bra retning igjen! Fint at du legger deg bittelit venstre, da man får kollen og kanten av det grønne feltet :)

4-5: veldig bra at du får begge kollene på veien. fra den siste kollen kunne du vært litt nøyere med kursen.

5-6: Krevende post. Mulig det er itt bedre å legge seg høyre for å få ryggen med høydepunktet, samt litt slakere inngang via kollen med skrent.

12-13: Dette strkeket liker jeg veldig godt. Du løper rett linje ut fra posten, treffer steinen ved siden av kollen, deretter ved siden av skrent og rygg med kolle. Inn i posten kunne du kanskje gått litt mer nøyaktiv på kursen, siktet bittelitt til høyre slik at du kan følge søkket opp i posten.

13-14: Løper fint langs myra, ned mellom skrenten og så opp. Deretter bør du nok ta frem kompasset i større grad :)


Tar ikke alle postene da det blir litt mye. Synes generelt du er veldig flink til å treffe med utgangsretningene, men kan bli litt nøyere med retning inn i posten. Veldig imponerende at du går i gjennom uten å stemple feil, vitner om at du er veldig flink til å ha et godt bilde av postringen. Totalt sett veldig bra! Jobb med å gjøre inngangene sikrere ved å ha en klar plan for inngangen, samt god retning.
Mia: Takk for tilbakemelding! Det skal jeg jobbe med :)
Post new comment
Save
 
O-teknikk på Kråkerøy (27/10/2017)