Læsø 3-dages dag3 H40 (21/07/2016)
Category: Competition
Map/area: Læsø klitplantage
Organiser: Viborg Orienteringsklub
Country: Danmark
Discipline: Langdistanse
Distance: 7.79 km
Time: 61:46
6,3km Tid: 61.42 Plass: 6

Post 1: Jeg legger kortene på bordet med en gang! Jeg hadde en viss dose flaks på 1. post. Det var vanskelig å lese de små formasjonene på vei mot posten og hadde ikke full kontroll i siste fase. Når så posten bare dukker opp så føltes det helt gret.

Post:2-10: kartlesing og jevn løping. Høydeformasjonene er greie å lese.
Post 11: Hadde problemer med å komme opp med en god plan her. Det å lese seg inn i posten virket vrient men det var vel ikke så mange alternativer. Kom meg opp på det lille høydedraget og sjekket av 3 søkk før jeg ramlet ned i posten. Stang inn!
Post 12: Hadde problemer med retningen ut av post 11. Leste et lite øyeblikk som om jeg skulle fra 8. til 9.. Hentet meg inn, men hentet meg aldri nok inn. Følte at alt var en stor suppe i dette området. Myr, lyng, høydekurver..løp på kompasset og så tilslutt posten i sørøst.
Post 13: Snakk om suppe. Selv ute på stien viste jeg ikke 100% hvor jeg var. Posten dukket bare opp tilslutt.
Post 14-16: Bort fra "hjelpekurveområdet" og over til noe som var marginalt bedre lesbart. Morsomt området - herlig løpbart. Bittert å løpe med strekk i låret.
Post 17: Læsø ligger i Danmarks såkalte ørkenbelte. Da er det kanskje ikke lurt å planlegge at man skal følge en bekk inn i posten. Så aldri de 2 bekkene som krysset stien og fikk en æresrunde inn i posten.
Post 18-23: Nå var det bare snakk om å holde meg på beina og ikke bomme. En liten sving på nestsiste, men føltes bare som en hyllest til Læsø og et herlig 3-dagers arrangement. Kommer gjerne tilbake.
Show comments (0)
 
Læsø 3-dages dag3 H40 (21/07/2016)